11. oktober 2019

Romo på bænken i Venezuela-sejr

Venezuela vandt i nat 4-1 over Bolivia i en venskabskamp i Caracas. SIF-keeper Rafael Romo sad på bænken i hele kampen.

SIF-keeper Rafael Romo var med natten til fredag, da Venezuela hjemme i hovedstaden Caracas vandt 4-1 over Bolivia i en venskabskamp. Romo er fast reserve på det venezuelanske landshold og kom således ikke i aktion. Førstemålmand er Wuilker Fariñez, der til dagligt spiller i den colombianske klub Millonarios FC.

Venezuela bragte sig på både 1-0 og 2-0 i slutningen af 1. halvleg, og i begyndelsen af 2. halvleg blev det 3-0 inden Boliva reducerede. Kampens sidste scoring til 4-1 faldt tre minutter før tid på et straffespark.

Rafael Romo bliver i Caracas til mandag, hvor Venezuela tager imod Trinidad & Tobago.