10. oktober 2019

Mads Emil indskiftet i dansk EM-sejr

Mads Emil indskiftet i dansk EM-sejr

Det danske U21-landshold vandt torsdag aften 2-1 over Nordirland i Aalborg på et saksesparks-mål fire minutter før tid. SIF’s Mads Emil Madsen blev indskiftet med et kvarter tilbage.

SIF’s midtbanespiller, Mads Emil Madsen, blev skiftet ind i det 79. minut torsdag aften i Aalborg. Danmarks U21-landshold spillede EM-kvalifikationskamp mod Nordirland, og på et flot saksesparksmål af Jens Odgaard (SC Herenveen) i det 86. minut vandt Danmark kampen 2-1.

Mads Emil Madsen erstattede Danmarks anden målscorer, Andreas Poulsen (Borussia Mönchengladbach), der bragte Danmark på 1-0 efter en halv times spil. Nordirland udlignede efter knap en times spil ved Jake Dunwoody (Stoke City), og det lignede slutresultatet indtil Jens Odgaard svævende vandret i luften med ryggen til mål saksesparkede bolden i nettet til 2-1 fire minutter før udløbet af de 90 minutter.

Den anden SIF’er i truppen, Frederik Alves Ibsen, kom ikke i spil i Aalborg, men får en ny chance på mandag, hvor Danmark møder Finland i Pori.

Med sejren har Danmark maksimumpoint i puljen efter 2-1 sejr – ligeledes på et sent mål – i den første kamp mod Rumænien. Finland har spillet tre kampe og har syv point på førstepladsen efter sejre over Ukraine og Malta og uafgjort mod Nordirland.

Kampen i Pori spilles mandag aften kl. 18.00 og sendes direkte på 6’eren.

Se stillingen i Danmarks pulje her. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen