10. oktober 2019

Mads Emil indskiftet i dansk EM-sejr

Mads Emil indskiftet i dansk EM-sejr

Det danske U21-landshold vandt torsdag aften 2-1 over Nordirland i Aalborg på et saksesparks-mål fire minutter før tid. SIF’s Mads Emil Madsen blev indskiftet med et kvarter tilbage.

SIF’s midtbanespiller, Mads Emil Madsen, blev skiftet ind i det 79. minut torsdag aften i Aalborg. Danmarks U21-landshold spillede EM-kvalifikationskamp mod Nordirland, og på et flot saksesparksmål af Jens Odgaard (SC Herenveen) i det 86. minut vandt Danmark kampen 2-1.

Mads Emil Madsen erstattede Danmarks anden målscorer, Andreas Poulsen (Borussia Mönchengladbach), der bragte Danmark på 1-0 efter en halv times spil. Nordirland udlignede efter knap en times spil ved Jake Dunwoody (Stoke City), og det lignede slutresultatet indtil Jens Odgaard svævende vandret i luften med ryggen til mål saksesparkede bolden i nettet til 2-1 fire minutter før udløbet af de 90 minutter.

Den anden SIF’er i truppen, Frederik Alves Ibsen, kom ikke i spil i Aalborg, men får en ny chance på mandag, hvor Danmark møder Finland i Pori.

Med sejren har Danmark maksimumpoint i puljen efter 2-1 sejr – ligeledes på et sent mål – i den første kamp mod Rumænien. Finland har spillet tre kampe og har syv point på førstepladsen efter sejre over Ukraine og Malta og uafgjort mod Nordirland.

Kampen i Pori spilles mandag aften kl. 18.00 og sendes direkte på 6’eren.

Se stillingen i Danmarks pulje her. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen