10. oktober 2019

SIF-talenter med i schweizisk andendagsgilde

SIF-talenter med i schweizisk andendagsgilde

Anders Dahl og Niclas Holm Pedersen var begge med fra start, da det danske U18-landshold torsdag spillede 1-1 mod Schweiz.

De to SIF-talenter Niclas Holm Pedersen og Anders Dahl var begge med i den danske startopstilling, da U18-landsholdet torsdag spillede 1-1 mod Schweiz i Montreux. Kampen var den anden på tre dage, og den første i mandags sluttede også uden vinder, 2-2.

– Jeg synes at begge SIF’ere leverede udemærkede præstationer. Det var godkendt, siger SIF’s transistionstræner Dennis Pedersen, der har overværet begge kampe i Montreux.

Det var en lige kamp, der ifølge Dennis Pedersen bar præg af at det var kamp to på tre dage og derfor savnede lidt tempo og intensitet.

Anders Dahl spillede på den centrale midtbane i Danmarks 4-3-3 formation, mens Niclas Holm var placeret på midtbanens højrekant.

– Anders bandt holdt godt sammen fra sin centrale position og var en god motor på midtbanen. Han var med til at sætte en række angreb op og leverede i det hele taget en stabil, god præstation, siger Dennis Pedersen.

– Niclas Holm var med i opspillet til Danmarks mål, fortsætter han om den anden SIF’er, der blev udskiftet i det 82. minut, mens Anders Dahl spillede hele kampen.

De to mål i kampen faldt sent. Schweiz bragte sig foran et kvarter før tid, og fem minutter senere udlignede Mathias Kvistgaarden (Brøndby), der også stod bag begge mål i den første kamp. Han udnyttede et indlæg fra kanten efter at Niclas Holm Pedersen havde været med i det målgivende opspil.

Niclas Holm Pedersen og Anders Dahl returnerer nu til Danmark og Søholt, hvor næste opgave er U19 Liga-kampen om en uge mod AGF. Kampen spilles kl. 13.00 på JYSK park.

Læs også: Anders Dahl skiftet ind i dansk 2-2-kamp

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 15.04. kl. 19.00
Scroll til toppen