11. oktober 2019

U19 var bedst i test mod Viborg

U19 var bedst i test mod Viborg

SIF’s U19-drenge spillede torsdag aften træningskamp mod Viborg FF og 2-1 på mål af Lasse Bak Laursen og Joakim Grosen.

SIF’s U19-drenge har turneringsfri i weekenden på grund af landskamppause, og det benyttede holdet til at spille testkamp mod Viborg torsdag aften på JYSK park. På et mål kort før tid vandt SIF kampen med 2-1.

– Vi skal blive bedre med bolden, og smider stadig for mange lette bolde. Det er dog positivt, at vi er blevet bedre til at beskytte vores eget mål. På trods af overvægt af spil og chancer, var Viborg sjældent tæt på at score. Og det altid godt at vinde! siger U19-træner Jesper Mikkelsen.

Viborg var mest dominerende i 1. halvleg og SIF’erne kom for sent i pres, og bevægede sig for lidt, når de havde boldbesiddelse. Gæsterne scorede først, men SIF udlignede efter et hjørnespark kort før pausen.

– Vi kom lidt bedre med efter pausen, uden at vi ramte noget højt niveau. Det lignede en deler, men kort før tid scorede vi efter en fin omstilling, siger Jesper Mikkelsen.

SIF-talenterne genoptager turneringen på torsdag, 17. oktober, hvor både U17 og U19 benytter efterårsferien til at spille kampe på publikumsvenlige tidspunkter. U19-holdet spiller torsdag kl. 13.00 mod AGF på JYSK park, mens U17-holdet skal op imod aarhusianerne kl. 15.30. Der er gratis adgang til begge kampe.

Kampen i tal:
U19, træningskamp, torsdag 10. oktober kl. 18.30 på JYSK park:
Silkeborg IF – VFF 2-1 (1-1)
Mål for SIF: Lasse Bak Laursen og Joakim Grosen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen