1. april 2019

Reserverne vandt over Randers

SIFs reserveligahold fik revanche for nederlaget i den omvendte kamp, da det mandag eftermiddag blev til 2-1 over Randers FC.

Oliver Haurits blev matchvinder, da han i 2. halvleg scorede sikkert på et straffespark, begået mod ham selv.

1.halvleg
SIF var spildominerende i det meste af de første 45 minutter, hvor gæsterne fra Randers FC ikke kom frem til ret meget. Der skulle faktisk gå over en halv time, inden randrusianerne fik en reel afslutning, der dog gik ved siden af mål.

I den modsatte ende foregik der en del mere, hvor Oliver Haurits allerede i det fjerde minut forsøgte sig, men skuddet endte lige på Jonas Dakir i Randers-målet. Herefter tog Shkodran Maholli over med tre forsøg inden for tre minutter. Det første skud blev halvklaret af Dakir, og Haurits fulgte op, men nåede ikke frem, inden målmanden fik kontrol over bolden i andet forsøg. Ét minut senere var Maholli der igen, men denne gang klarede Dakir skuddet. Tredje gang blev så lykkens gang for den store svensker, da han på fornem vis fik spillet sig igennem forsvaret og slutteligt udplacerede Dakir i Randers-målet.

Dermed kunne SIF gå til pausen med en 1-0 føring.

2. halvleg
Gæsterne havde åbenbart fået sat nogle ting på plads i pausen, for randrusianerne kom meget bedre med i 2. halvleg. Det kom til udtryk allerede efter fire minutter, hvor Mikael Boman fra venstre side sendte bolden fladt i nettet bag Thomas Nørgaard.

Efter en times spil kom så situationen, der udløste straffespark til hjemmeholdet. Randers´ målmand, Jonas Dakir, kiksede et indgreb og ramte Oliver Haurits i hovedet. Dommer Henrik Overgaard var ikke i tvivl og pegede på pletten. Haurits udnyttede selv den store chance, da han sikkert scorede til 2-1.

Resten af halvlegen bød på flere chancer i begge ender, uden at det blev rigtigt farligt. I overtiden ville Randers gerne have haft et straffespark, da Anders Sønderby tacklede i feltet, men linjedommeren pegede på hjørneflaget. Hjørnesparket mundede ud i et frispark til Randers lige uden feltet, men muligheden for en udligning blev forpasset, da skuddet blev sendt langt over mål.

Dermed fik SIF revanche for opgøret i Randers den 21. marts, hvor Randers vandt med de samme cifre, 2-1.

Næste kamp
SIFs reserver skal i ilden igen om to uger, mandag, den 15. april 2019, på udebane mod Viborg. Der er kampstart kl. 14.00.

Reserveligaen, pulje 4, 4. spillerunde, mandag, den 1. april 2019
Silkeborg IF – Randers FC 2-1 (1-0).

Målscorere: 1-0 (37) Shkodran Maholli, 1-1 (49) Mikael Boman, 2-1 (60 str.) Oliver Haurits.

Advarsel: Mikkel Vendelbo (75)

SIF: Thomas Nørgaard, Mikkel Juhl, Dennis Flinta, Anders Sønderby, Frederik Møller, Kristian Kvist (62: Joakim Grosen, Pelle Mattsson, Mikkel Vendelbo, Andreas Heimer (64: Oliver Schmidt), Shkodran Maholli (46: Stefan Stojilkovic), Oliver Haurits.