overskud  ∙  format  ∙  vilje

U15

SIF U15 eftera¦èr 2016_718.jpg 

Silkeborg IFs U15-hold består i sæsonen 2016/2017 af spillere født i år 2002. De fleste af spillerne på holdet har fået deres fodboldudvikling på klubbens egne U13 og U14-hold eller er kommet til tidligere gennem SIF Fodboldskolen.

I foråret 2017 spiller PC Hansens mandskab i landets bedste U15-række - U15 Vest 1 - mod hold som Herning Fremad, Randers Freja og Viborg FK. Det er tilfældet, fordi spillerne i efteråret samlede 21 point sammen i 14 kampe, hvilket resulterede i en 5. plads i tabellen med kun fem point op til AaB på andenpladsen.

Mange af spillerne går i 8. klasse på Talent Team sammen med flere af byens største talent inden for flere forskellige idrætsgrene. Her indgår den elitære fodboldtræning i SIF som en fast del af skoleskemaet, så der opnås en meget tæt kobling mellem skole og fodboldudvikling. I løbet af skoleåret vil spillerne indgå i en individuel dialog om det videre skoleforløb i og efter 9. klassetrin, hvor det er muligt at tage et år på Silkeborg Efterskole eller en treårig ungdomsuddannelse på Silkeborg Fodbold College.

Efter en hård men god vinteropstart er U15-drengene snart klar til at skyde foråret i gang, når det 18. marts går løs mod VSK Aarhus i årets første turneringskamp på udebane med kickoff kl. 10.45.

Silkeborg IFs U15-hold spiller i DBU Jyllandturneringen for U15 Elitehold, pulje 511. Følg med i U15-holdets kampprogram her, og se stillingen i puljen her. Nyheder fra truppen deles på Facebooksiden for SIF Elitefodbold. Find den her.

Spillertruppen, sæson 2016/2017:
Lucas Udengaard Jensen
Thomas Rose
Magnus Juul Johansen
Lasse Bak Laursen
Jonathan Falbe-Hansen
Mads Sonniksen
Niclas Holm Pedersen
Anton Holch-Leth
Oliver Grøn
Frederik Carstensen
Casper Larsen
Carl Martinsen
Jens Oenema
Tobias Nissen
Gustav Holst Christensen
Simon Laursen
Mikkel Tegtmeier
Kristian Skovsted
Alexander Lind 

Trænerteamet:     
Cheftræner: PC Hansen
Assistent: Zoran Milovanovic
Målmandstræner: Oliver Rosengren


Talentnyhedsbrev.jpg