overskud  ∙  format  ∙  vilje

Silkeborg IF Talent

I Silkeborg IFs talentafdeling handler det om at give de enkelte talenter den optimale udvikling helt fra U12 til U19 og i bedste fald til debut på førsteholdet. For at tage det sidste skridt mod en hverdag som professionel fodboldspiller kræver det både en vis mængde talent, men langt hen ad vejen handler det om hårdt arbejde og den rette indstilling. Mentaltræner Jane Meyer-Zeuthen har derfor sammen med alle ungdomselitetrænerne fundet frem til en række aldersrelaterede mentale fokuspunkter, som sammen med målrettet fodboldtræning skal give spillerne de bedste forudsætninger for at nå det overordnede slutmål om at spille Alka Superliga på SIFs førstehold.

De unge talenter står i kø for at blive rykket op på Silkeborg IF's Superligahold, hvor flere af dem allerede er slået igennem. I skrivende stund er Jens Martin Gammelby og Robert Skov de første - og bedste - eksempler på spillere, der har taget turen hele vejen gennem Talent Team og Silkeborg Fodbold College for til sidst at blive indlemmet i førsteholdstruppen. Klar i kulissen står næste kuld spillere i form af f.eks. Nicolaj Flø, Gustav Dahl, Tobias Salquist og Sammy Skytte. Her på siden kan der læses mere om, hvordan talentarbejdet foregår i og omkring Silkeborg IF, ligesom klubbens fem elitehold kan følges. Det er bl.a. fra disse, fremtidens førsteholdsspillere skal komme, og vi ser derfor et stort aktiv i at give omverden et indblik i holdenes og spillernes udvikling.

Læs seneste udgave af talentafdelingens kampmagasin, SIF ELITE, ved at klikke på billedet herunder.

P317_SIF Fodboldskole_WEB-1.jpg

Talentnyhedsbrev.jpg

Seneste nyt fra SIFs ungdomselitehold:

26.03.2017

U19 deler med EfB på Mascot Park

Silkeborg IFs U19-mandskab leverede en solid indsats, da holdet søndag eftermiddag spillede 3-3 mod Esbjerg fB.
24.03.2017

Optakt: U17 og U19 møder Esbjerg fB på søndag

Silkeborg IFs to ældste ungdomshold spiller for anden weekend i streg på hjemmebane, når de to mandskaber søndag tørner sammen med Esbjerg.
19.03.2017

Formstærke U19 fik point mod FCM

SIFs U19-mandskab måtte kæmpe hårdt for det ene point, da FC Midtjylland lørdag gæstede Søholt Idrætspark.
19.03.2017

U17 fik klø af FC Midtjylland

Der var aldrig tvivl om udfaldet af lørdagens U17-kamp på Søholt. Dertil var gæsterne fra FC Midtjylland simpelthen for stærke.
19.03.2017

U13 taber forårspremieren til Lyseng

Det blev desværre ikke til point for Silkeborg IFs U13-drenge, da holdet lørdag sparkede forårssæsonen i gang på udebane mod Lyseng.
16.03.2017

U17 og U19 jagter revanche mod FC Midtjylland

Når Silkeborg IFs U17- og U19-liga lørdag eftermiddag tørner sammen med FC Midtjylland i to spændende lokalopgør på Søholt, er der meget mere på spil end blot tre point. Det handler om revanche.
13.03.2017

Målrigt U14-remis mod Kolding IF

På trods af en vanskelig optakt til kampen leverede Silkeborg IFs U14-drenge en solid indsats i lørdagens træningskamp mod Kolding IF, som endte med en deler i form af 4-4.