18. oktober 2022

”Vi skal stå bedre imod”

Det var en skuffet og ærgerlig Joel Felix, der efter 3-3 kampen mod Randers FC torsdag aften kommenterede på kampens forløb.

– Jeg synes egentlig, at det var en meget lige kamp, hvor vi fik scoret på vores chancer i 1. halvleg, men hvor Randers desværre også fik lavet to mål i 2. halvleg, hvor vi ikke var helt vågne og klar på situationerne. Det var ikke nødvendigt, at Randers fik de to mål i 2. halvleg, og der burde vi havde gjort det bedre i forsvaret. Vi kunne måske have scoret flere mål, men det skal ikke fjerne ansvaret fra forsvaret, hvor vi burde have gjort det bedre. Randers er gode til at score på tilfældigheder, der kan opstå i feltet, og det viste de i dag. Randers pressede på til sidst, men vi skal alligevel stå bedre imod, end vi gjorde mod slutningen, lagde Joel Felix ud.

– Vores forsvar har igennem hele sæsonen været ret solidt, ligesom det også var sidste år. Men i dag gik det galt i forsvaret i nogle situationer, hvor de ikke må score. Efter min mening må de slet ikke få lov til at score tre mål i en kamp som i dag, men det gjorde de, og det er Randers som sagt gode til. Det var returbolde, hvor der kan opstå panik i feltet, og det gjorde der også i dag. Kampen i dag var ikke så låst, som de før har været mod Randers, og der var meget handling i begge ender. I perioder af kampen klædte det os at klø på og kæmpe for sejren, men i andre situationer forsvandt vores organisation i forsvaret, og det kostede, siger Felix, der også sendte roser til fansene.

– Det er fantastisk, hvad fansene leverer for tiden. De bliver bare ved, og det gør en kæmpe forskel for os som spillere. Man bliver stolt over at gå på banen foran de her fans, der altid støtter os uanset hvad, afsluttede Joel Felix.

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen