18. oktober 2022

Nyt fra Brink og Engel

Både Mark Brink og Lukas Engel måtte lade sig udskifte i mandagens kamp mod Randers FC med baglårsskader.

Både Lukas Engel og Mark Brink blev mandag aften ultralydsscannet efter, at de måtte udgå af mandagens kamp. Og tirsdag formiddag var de så tilbage på Søholt til behandling og en lille status oven på baglårsskaderne.

– Jeg fik et stræk i baglåret, men forhåbentlig er det ikke så slemt, som det først virkede. Jeg kunne næsten ikke gå i aftes, men det ser noget bedre ud i dag med god fremgang, selv om den stadig ikke er helt god. Nu har vi nogle fridage, hvor jeg kan få noget behandling, og på den måde passer det jo ret godt, at vi ikke har en midtugekamp i denne uge. Jeg håber på at være klar til søndag i Horsens, lyder det fra Lukas Engel.

Mere tvivlsomt ser det ud for Mark Brink, der fik en fiberskade i baglåret.

– Jeg strakte mig for langt i en tackling og kunne med det samme mærke, at den var gal. Jeg blev scannet i aftes, og det viste en fiberskade i baglåret, men det er alt for tidligt at sige noget om, hvor længe det kan holde mig ude. Jeg håber selvfølgelig på det bedste og på at komme hurtigt tilbage, siger Mark Brink.

 

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen