18. oktober 2022

”Utroligt trætte af resultatet”

Andreas Oggesen fik 60 minutter på banen mandag aften mod Randers FC, og han var efter kampen ærgerlig over 3-3-resultatet, som han mener var selvforskyldt.

– Vi er utroligt trætte af det hele lige nu. Vi følte næsten, at den var hjemme, da vi førte 3-1 et stykke hen i 2. halvleg, men det var den ikke. Vi spillede med for lidt energi især i 2. halvleg, og vi virkede lidt for trætte. Jeg ved ikke, om vi reelt var trætte, men når vi i sidste ende lukkede to mål ind og haltede lidt efter i spillet, kom det i hvert fald til at ligne, at vi var det. Vi brugte mange kræfter til sidst, vores spil blev for tungt og vi mistede for mange bolde, som betød, at vi i sidste endte med at lukke to mål ind i 2. halvleg. Derudover gør det bare ondt, at de scorede i overtiden til 3-3 på et mål, der kom ud af det blå og skete lidt tilfældigt, hvilket også var tilfældet ved målet til 3-2, indledte Andreas Oggesen, inden midtbanemanden reflekterede over sin egen præstation på den defensive midtbane, hvor han kom ind i stedet for en skadet Mark Brink efter 29 minutter.

– Jeg har ikke selv snakket med Mark endnu, men det var selvfølgelig en skade, som betød, at jeg kom ind i stedet for på den defensive midtbane. Jeg har ikke spillet så meget på den defensive midtbane i Superligaen, men jeg har gjort det nogle gange på reserveholdet, så det var lidt nyt for mig på det her niveau. Derudover er det lang tid siden, at jeg har spillet så mange minutter i en Superliga-kamp, som jeg gjorde i dag. Jeg skulle lige finde mig til rette i starten, og derefter forsøgte jeg så godt som muligt at leve op til det, som Kent) forlanger af en midtbanespiller på 6’er-positionen, uddybede Oggesen, inden han kiggede frem mod søndagens kamp mod AC Horsens på udebane.

– Det bliver godt for os med en hel uges pause. Vi har haft nogle hårde uger med mange kampe på få dage, så det bliver fint at få en uge, hvor vi kan træne optimalt til kampen mod Horsens på søndag. Det handler om, at vi skal være helt klar til de sidste kampe inden vinterpausen – både i Europa og i Superligaen, hvor vi skal toppræstere her til slut. Vi fokuserer på at præstere så tæt på vores topniveau som muligt hver eneste gang, og hvis vi gør det, ved vi, at vi er svære at slå. Nu skal vi have vasket skuffelsen i dag af os, og så skal vi stå klar i Horsens i næste weekend, lød det til sidst fra Andreas Oggesen.

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen