24. september 2017

U19 tabte i Brøndby på tre kontramål

SIF U19 Ligahold tabte lørdagens kamp i Brøndby med 3-1 trods spil-overvægt. Rasmus Carstensen scorede SIF’s mål. 

SIF var mest på bolden, man Brøndby var farlig på sine omstillinger, og det betød, at Brøndby vandt lørdagens U19-Ligakamp med 3-1 på eget græs. Allerede efter et kvarters spil kom hjemmeholdet foran 1-0, men i fortsættelsen havde SIF flere gode chancer, bl.a. har Magnus Mattsson et godt skud udenfor feltet, som Brøndby’s målmand “fuldstændigt vanvittigt snupper,” som SIF-træner Thomas Loft udtrykker det.

Endnu en stor individuel fejl fører til 2-0 til Brøndby efter en halv time, og kampbilledet med SIF på bolden og Brøndby lurende på omstillinger fortsætter efter pausen. På netop en omstilling bliver det 3-0 efter 55 minutter, mens SIF’s reduceringsmål kom med fem minutter igen ved Rasmus Carstensen efter godt opspil af Magnus Mattsson.

– Vi ser gode ud i vores opbygningsspil, men mangler lidt idé i spillet på den sidste tredjedel af banen. Vi er okay langt med vores vurdering af, hvornår vi skal forsvare, og hvornår vi skal erobre, men vi har svært ved at lukke ned for deres omstillingsspil – illustreret med deres tre mål, der alle bliver skabt på omstillinger, siger Thomas Loft, og ærgrer sig over for mange individuelle fejl og for mange underpræstationer.

– Det er ikke meget ekstra, hver enkelt skal give af sig selv for at få vendt kampen til vores fordel. Det formår vi bare ikke. Jeg synes, at vi langt hen ad vejen var bedst i kampen, siger U19-træneren.

SIF spiller igen om to uger, lørdag den 7. oktober, hvor Randers kommer på besøg på JYSK park. Der er kampstart kl. 13.00.

Kampen i tal:
U19-Ligaen, 6. spillerunde, lørdag den 23. september kl. 13.00 på Brøndby Stadion:
Brøndby – Silkeborg IF 3-1 (2-0)
Mål: 1-0 Magnus Warming (17.), 2-0 Andreas Andersen (32.), 3-0 Magnus Warming (56.), 3-1 Rasmus Carstensen (85.).
Advarsler: Filip Blazek, Brøndby, Bo Berg, Magnus Schelle, SIF.
Udvisning: Magnus Schelle, SIF.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen