Rasmus Carstensen

Rasmus Carstensen

Squad No. 2
Fødselsdato 10. november 2000
Alder 21
Højde 183
Vægt 75
Hold Silkeborg IF
Position Forsvar
Birthplace Dansk
Previous Clubs Virklund Boldklub
PL GLS
86 2

Rasmus Carstensen debuterede for SIF’s førstehold, da han blev skiftet ind i 0-2-nederlaget mod Lyngby i NordicBet Ligaen onsdag 20. marts 2019. Det var den foreløbige kulmination på 2019, der i de første måneder bød på mange forandringer for den 19-årige offensiv-spiller. Fra trænings-start var han med omkring førsteholdstruppen, fik spilletid i flere af træningskampene og deltog også i træningslejren i Tyrkiet.

Carstensen er oprindeligt fra SIF’s samarbejdsklub, Virklund Boldklub, men kom som 13-årig til SIF og blev en del af klubbens talentudviklings-system. I februar 2019 skrev han under på sin første kontrakt.

I efteråret 2019 skulle kantspilleren vænne sig til en ny plads på holdet. Carstensen blev omskolet til at være højreback, hvor der manglede et alternativ til Svenn Crone. I foråret 2020 blev der pludselig brug for Carstensen. Svenn Crone fik karantæne efter en udvisning mod AGF, og i de efterfølgende kampe fik Carstensen chancen. Den greb han, og fik blandt andet også scoret i grundspillets sidste kampe mod SønderjyskE. Den nye højreback sluttede sæsonen med at spille fuld tid i de sidste otte kampe, og skrev efter sæsonafslutningen under på en forlængelse af kontrakten indtil sommeren 2024. Siden etablerede han sig som fast mand for både SIF og på U21-landsholdet

Næste Kamp

3F Superliga

Endnu ikke programsat
Scroll til toppen

Menu