1. oktober 2018

U17 vandt sikker sejr i København

SIF’s U17 Liga-hold er fortsat ubesejret efter søndagens sejr på 3-0 over FC København.

Seks kampe uden nederlag – fire sejre og to uafgjorte kampe – og en placering som nummer ét er foreløbig status for SIF’s U17 Liga-hold, der har indledt den nye sæson i suveræn stil med især stærke offensive takter. Søndagens kamp mod FC København i Frederiksberg Idrætspark var ingen undtagelse. SIF vandt en relativt sikker sejr på 3-0 grundlagt på en koncentreret start.

– Vi havde fokus på at lægge stor energi i kampen fra start og presse højt. Det lykkedes vi ok med, og det kastede to scoringer af sig. Først efter 10 minutter, hvor Frederik Carstensen erobrede bolden fra deres keeper og serverede den for Alexander Lind, der kunne sparke den ind i et tomt mål. Efter 23 minutter erobrede Alexander Lind selv bolden og bragte os på 0-2, siger U17-træner Jesper Mikkelsen om indledningen.

De tidlige mål dræbte kampen lidt og FC København, der kun havde få afslutninger, som Lucas Udengaard Jensen i SIF-målet tog sig fint af. Kort før pausen scorede Frederik Carstensen til 0-3 på en god flad afslutning med venstre ben cirka fra kanten af feltet.

2. halvleg blev lidt som første, hvor SIF igen holdt FCK godt væk fra eget mål.

– Jeg er en smule ærgerlig over, at vi ikke brugte den komfortable føring til at være mere i kontrol med bolden. Jeg synes godt, at vi kan tillade os at have større ambitioner i possessionfasen – her er der stadig for mange fejl og for mange kontakter på bolden. Når det så er sagt, skal drengene have stor ros for at lægge meget energi i kampen, og vi har i de to seneste kampe spillet til nul og slået FC Midtjylland og FC København på udebane, siger Jesper Mikkelsen.

U17 Liga, 7. runde, søndag 30. september kl. 15.30 på Frederiksberg Idrætspark:
FC København – Silkeborg IF 0-3 (0-3)
Mål: 0-1 Alexander Lind (10.), 0-2 Frederik Carstensen (23.), 0-3 Alexander Lind (45.)