30. september 2018

Michael H.: Vi er inde i en nødvendig stime

Michael H.: Vi er inde i en nødvendig stime

Fire liga-sejre i træk har bragt SIF op på 3. pladsen. “Men der er stadig meget, der skal blive bedre,” sagde Michael Hansen efter søndagens sejr i Fredericia.

Michael Hansen var både glad og lettet søndag eftermiddag i Fredericia, da SIF havde vundet den svære udekamp 2-1. Sejren var den fjerde i træk i ligaen, og SIF’s cheftræner kalder det en “nødvendig stime.”

– Nødvendigt for at komme med i den ende af tabellen, hvor vi gerne vil være, sagde han og afviste derefter enhver snak om opryknings-muligheder.

– Der er meget langt igen. Vi skal fortsat arbejde med holdets struktur og spillemæssige udtryk, og her er fortsat meget, vi kan gøre bedre. Det så vi også i dag i en hård kamp, der lå på en knivsæg. Vi måtte arbejde hårdt for det, og vi spillede også for ofte Fredericia gode. Det er ting vi kan lære af, og heldigvis er det på den gode måde, fordi vi står med en sejr. Det arbejde bliver lettere i en situation, hvor vi vinder kampe, sagde Michael Hansen.

Med sejren overhalede SIF søndagens modstander, Fredericia, i tabellen, så SIF nu er nummer tre med 19 point. Viborg har tre flere på andenpladsen og HB Købe fire mere på førstepladsen. Dermed har SIF hentet fem point på HB Køge siden Michael Hansen overtog ledelsen af holdet. Forude venter tre kampe, der vil afgøre om SIF skal med i den absolutte top, nemlig Lyngby hjemme på søndag og derefter udekampe mod henholdsvis HB Køge og Viborg de to efterfølgende søndage.

Tilbage ved søndagens kamp i Fredericia hæftede Michael Hansen sig ved, at SIF egentlig havde godt styr på nogle af de ting, Fredericia er gode til – 2 mod 1 situationerne på kanterne – mens det var ved dødboldene, at hjemmeholdet skabte problemer for SIF.

– Dødboldene i kampens afslutning betød, at vi sad helt ude på kanten af stolene. Jeg synes, at vi har muligheder til flere mål – en fire-fem skud omkring deres felt. Vi scorer to fantastiske mål, og i en kamp som denne har vi brug for de individualister, der bringer noget ekstra. I dag var det Stephan Petersen og Magnus Mattsson i de to mål-situationer, sagde Michael Hansen.

På søndag 7. oktober gælder det Lyngby på JYSK park. Køb billet til den kamp her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen