31. marts 2022

U15 er også i pokalsemifinalen

SIFs U15-mandskab er klar til semifinalerne i pokalturneringen. Holstebro blev besejret efter straffesparkskonkurrence onsdag aften, hvor Jonathan Richter-Bæk havde flere gode redninger.

Lige som SIFs U19 er U15-holdet kvalificeret til semifinalen i pokalturneringen. Det står klart efter onsdagens kvartfinale, hvor SIF vandt efter straffesparkskonkurrence.

U15 pokalkvartfinale: Holstebro – Silkeborg IF 3-3 (1-2), straffesparkskonkurrence 4-5
Mål SIF: Malthe Emil Hansen, Sebastian Christoffersen, William Kirk

– Vi startede godt og førte allerede efter 8 minutter med 2-0. Først på mål af Malthe Emil Hansen, der skubbede en ripost i kassen, og derefter sendte William Kirk et godt indlæg til bageste område, hvor Sebastian Christoffersen flugtede bolden i mål. Holstebro reducerede ved et straffespark i 1. halvleg, og kort inde i anden halvleg udlignede de efter en fejl i vores opspil, siger U15-træner Peter Ager og fortsætter.

– Fem minutter før tid lignede det, at William Kirk skulle afgøre kampen med en flot afslutning helt oppe i fjerneste krog. Desværre holdt det kun få minutter, da et indlæg blev til et selvmål, og så måtte vi i straffesparkskonkurrence. Her scorede vi på 5 ud af 6 spark, og da Jonathan Richter-Bæk havde et par rigtigt gode redninger, var det nok til at vinde. Det blev aldrig en kamp med den energi og kvalitet, som vi gerne vil bringe, men vi er glade for sejren og avancementet til semifinalen, og det var nogle flotte mål, vi fik lavet. Lodtrækning til semifinalen venter senere. Her er Randers og SønderjyskE også videre, mens FCM – AaB spiller den sidste kvartfinale, slutter Peter Ager.

 

 

 

.

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen