30. marts 2022

U19 er i pokalsemifinalen

Silkeborg IFs U19-mandskab spillede sig tirsdag videre til semifinalerne i pokalturneringen med en 3-0 sejr ude over Jammerbugt FC. Johan Groth stod for både assist og 3-0 målet.

U19 pokal-kvartfinale: Jammerbugt FC – Silkeborg IF 0-3 (0-1)
Mål SIF: Wiggo Pedersen, Yunus Akbayir og Johan Groth.

– Vi spillede os i går videre til semifinalen i pokalturneringen. Kampen blev afviklet på en meget ujævn græsbane, og det satte sit præg på spillet. Vi forsøgte at spille vores flade pasningsspil, men var tvunget til at bruge flere berøringer end normalt. Det hjalp os rigtigt meget, at Wiggo Pedersen scorede tidligt i kampen, for det gav os en mere rolig kamp, end hvis de havde haft et resultat at forsvare, siger U19 cheftræner Jesper Mikkelsen og fortsætter.

– Efter pausen dominerede vi spillet endnu mere og skabte en del chancer. Yunus Akbayir scorede efter 54 minutter, da Johan Groth gled flot igennem i højre side og serverede et indlæg tæt under mål til ham. Samme Johan Groth gjorde det til slutresultatet 0-3 på et fint gennemspillet angreb, som han afsluttede inde i feltet i højre side. Jeg vil give ros til spillerne for en mentalt stærk indsats, hvor de formåede at holde fokus på det, vi kunne gøre noget ved, og for aldrig at lukke vores modstander ind i kampen, slutter Jesper Mikkelsen.

Der er endnu ikke trukket lod til semifinalerne.

 

 

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen