31. marts 2022

Sæsonen er slut for Calisir

Silkeborg IFs centerforsvarer, André Calisir, er ude i 3-6 måneder efter at have pådraget sig en muskelskade under den nylige landsholdssamling.

André Calisir var som sædvanligt udset til en startplads, da Armenien forleden spillede testkamp mod Montenegro, men til allersidst under opvarmningen gik det galt, og han måtte tage plads på sidelinjen.

Scanninger i både Armenien og efterfølgende Danmark har nu vist, at den stærke forsvarsspiller har overrevet en muskel i lysken, og den skade holder ham nu ude de næste 3-6 måneder.

– Skaden opstod som det allersidste under opvarmningen, og jeg kunne med det samme mærke, at den var gal. Jeg har netop fået meldingen fra lægerne, og selv om jeg slipper for en operation, kan jeg se frem til 3-6 måneder på sidelinjen. Det er selvfølgelig et hårdt slag, og jeg har aldrig haft så langvarig en skade før, men jeg vil gøre alt for at gøre fraværet tættere på 3 end 6 måneder og komme endnu stærkere tilbage, siger André Calisir og fortsætter.

– Jeg prøver at holde humøret oppe, men det er bittert at ikke kunne hjælpe SIF i jagten på europæiske pladser her i foråret. Jeg elsker at spille på det her hold, lyder det fra svensk-armeneren.

André Calisir kom til SIF i sommeren 2021 fra den græske klub Apollon Smyrnis og har spillet 17 kampe i den røde trøje.

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen