1. august 2021

Tredje uafgjorte kamp for SIF

Det kunne være gået begge veje, da SIF tog imod AaB på JYSK Park i 3F Superligaen.

Det kunne være gået begge veje, da SIF tog imod AaB på JYSK Park i 3F Superligaen. Begge hold havde mulighederne til at tage alle tre points i den livlige og underholdende kamp. Men enten var angriberne for uskarpe, eller også kom de to målmænd i vejen med fornemme redninger.

Skarpheden var ikke imponerende hos angriberne hos hverken SIF og AaB, og blandt andet derfor spillede SIF for tredje gang i sæsonen uafgjort 0-0. Holdet har endnu til gode at score et mål i denne sæson, men det var uhyre tæt på flere gange. Til gengæld er det heller ikke lykkedes for modstanderen at score mod SIF.

Mads Kaalund var tæt på at score i det første minut, da han blev spillet helt fri. Hans afslutning blev imidlertid afværget af målmand Jacob Rinne. Kort efter havde AaB et hovedstød på SIFs stolpe, og kort efter måtte Tobias Salquist redde på målstregen. I anden halvlegs start var det Alexander Lind, der var tæt på for SIF. Han kæmpede sig energisk helt fri i straffesparkfeltet, men i stedet for at afslutte mislykkedes hans aflevering til Sebastian Jørgensen.

Også AaB havde deres chancer, og SIFs André Calisir måtte efter knap en times spil på målstregen på akrobatisk vis afværge et nordjysk hovedstød. Det kan meget let blive årets forsvarsredning på JYSK Park.

AaB havde i perioder held til at ødelægge SIFs pasningsspil, og til sidst så det ud som om nordjyderne havde de fleste kræfter. Der var flere gode muligheder for scoring til både Nicolai Valleys og Tobias Salquist, men ind i målet ville bolden ikke.

Salquist blev kåret til kampens spiller for SIF.

Se højdepunkterne øverst på siden.

Kampen i tal:

3F Superliga 3. runde søndag den 1. august 2021 klokken 14.00 på JYSK Park.

Silkeborg IF – AaB 0-0

Mål: Ingen

Advarsler:

SIF: André Calisir (78)

AaB: Magnus Christensen (27) Mathias Ross (45+3) Malthe Højholt (64) Frederik Børsting (73)

Tilskuere: 3360

Silkeborg IF: Nicolai Larsen, Rasmus Carstensen, André Calisir, Tobias Salquist, Gustav Dahl, Andreas Oggesen (46: Stefan Thordarson) Mads Kaalund, Mark Brink, Sebastian Jørgensen (65: Anders Klynge) Nicolai Vallys (87: Nicklas Røjkjær) Alexander Lind (65: Wessam Abou Ali)

Cheftræner: Kent Nielsen

AaB: Jacob Rinne, Daniel Granli, Rasmus Thelander, Mathias Ross (74: Anders Hagelskjær) Jakob Alhmann(20: Frederik Børsting) Magnus Christensen (46: Pedro Ferreira) Malthe Højholt (74: Milan Makaric) Iver Fossum, Kristoffer Pallesen, Louka Prip, Tim Prica (59: Kasper Kusk)

Cheftræner: Marti Cifuentes

Dommer. Sandi Putros

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen