15. februar 2018

U19 storsejrede mod schweizisk seniorhold

Silkeborg IFs U19-mandskab leverede onsdag en flot præstation, da holdet på træningslejren i Tyrkiet slog et schweizisk seniorhold med 6-2.

Der var god modstand til SIFs U19-mandskab, som onsdag spillede den anden træningskamp på turen til Tyrkiet. Modstanderen var Delemont fra den fjerdebedste række i Schweiz.

– Det var en god kamp hvor vi blev godt udfordret på fart og fysik. Vi lykkedes godt med vores positionsspil, og var hurtige til at generobre bolden efter blodtab. Vi havde et godt holdudtryk og vores høje pres så rigtig fornuftigt ud, fortæller U19-holdets cheftræner Thomas Loft Jensen.

Første halvleg endte med en 3-0 føring til SIF, som dog fik stærk modstand efter pausen.

– Vi var udfordret på fart og fysik i anden halvleg, hvor de skiftede mange, fortæller cheftræneren, som dog kunne notere sig endnu en god halvleg i det offensive, hvor SIF-holdet fik scoret tre gange igen, mens det schweiziske mandskab fik scoret to mål.

– Der var mange gode præstationer i mellem. Men jeg må fremhæve Stefan og Anders i angrebet, de spiller en god kamp, udtaler Loft Jensen efter den store sejr.