23. oktober 2019

U19: Sikker sejr sender SIF videre i pokalen

SIF’s U19-mandskab vandt sikkert med 4-0 over FC Djursland tirsdag aften og er videre til pokalturneringens 4. runde.

SIF’s U19-hold er videre i DBU Jyllands pokalturnering. Med en 4-0 sejr over FC Djursland i Grenå tirsdag aften skaffede Jesper Mikkelsens mandskab sig adgang til 4. runde af turneringen. FC Djursland spiller til dagligt i den næstbedste U19-række, Liga 1.

– Vores modstander havde ikke et farligt forsøg mod vores mål, men vi skabte heller ikke selv så meget. I det hele taget ramte vi ikke noget særligt højt niveau med bolden, selv om det dog blev lidt bedre som kampen skred frem, siger U19-træner Jesper Mikkelsen om kampen.

Sejren blev sikker og grundlagt allerede efter 3 minutter, hvilket betød, at SIF havde styr på kampen i stort set alle 90 minutter. SIF scorede to mål efter hjørnespark og ét på frispark fra dene ene side.

– Det var fint, at vi også har den dimension med i spillet, siger U19-træneren.

Allerede på lørdag er U19 Liga-holdet tilbage i turnerings-mode med hjemmekamp mod OB på JYSK park. Der er gratis adgang og kampstart kl. 13.00.

U19 DBU Jylland pokal, 3. runde, tirsdag 22. oktober kl. 19.45 på HSM Arena i Grenå:
FC Djursland – Silkeborg IF 0-4 (0-2)
Mål: Peter Nemec, Valdemar Fogt, Joakim Grosen (2).