24. oktober 2019

Hårde kampe venter SIF-talenter

Hårde kampe venter SIF-talenter

Lørdag er talentdag på Søholt. OB kommer på besøg til kampe i U19-, U17- og U15 Ligaen. Kom og se nogle af landets største ungdomstalenter folde sig ud.

Lørdag er der masser af talentfuld fodbold på JYSK park. SIF’s tre ældste ungdomselitehold spiller mod OB i den landsdækkende Liga. Fynboerne har tradition for at være blandt de bedste i landet i de bedste ungdomsrækker, og særligt OB’s U19-hold ser stærkt ud i denne sæson, hvor holdet indtil videre har gjort rent bord og har maksimumpoint efter otte kampe.

 

SIF’s U19-mandskab møder et ubesejret OB-hold lørdag på JYSK park. Fynboerne kommer til Silkeborg med otte sejre i otte kampe. Foto: Ulla Myrhøj.

SIF-holdene er også generelt kommet godt med efter en svær start på sæsonen, og Jesper Mikkelsens U19-mandskab går således ind til lørdagens kamp med en ballast på sejre over Esbjerg og AGF i de to seneste kampe. Om det rækker mod OB, kan kun tiden vise.

– Vi får brug for en absolut toppræstation for at kunne spille lige op med OB. De stribede fra Fyn har gjort rent bord med otte sejre i otte forsøg, og de har samtidig en målscore på 22-2. Så vi glæder os enormt meget til at måle os mod Danmarks pt. bedste mandskab, og vi håber vi kan rykke lidt på deres ganske imponerende statistik, siger SIF’s U19-træner Jesper Mikkelsen til Kampmagasinet SIF Elite.

U17-holdet kommer også til OB-kampen med en frisk sejr i erindring – 2-1 over AGF på to mål af Lasse Kaihøj torsdag i sidste uge. SIF er placeret lige under midten i rækken med 10 point, mens OB har tre point mere på 6. pladsen. SIF-træner Casper Røjkjær tror på, at SIF på JYSK park kan skabe en god kamp.

– Kampen mod AGF var på mange måder et skridt i den rigtige retning i forhold til en mere stabil indsats. AGF havde deres gode perioder i kampen, men her stod vi modsat tidligere bedre sammen og fik hjulpet hinanden godt. Vi havde også vores perioder med godt spil, og i 2. halvleg dominerede vi AGF. Et højt boldtempo og et godt flow i vores bevægelser med og uden bold, gjorde at vi i store perioder leverede noget flot fodbold. Jeg håber, at vi kan finde nogle af de samme takter frem i weekendens opgør mod OB, for kan vi det, er jeg sikker på at vi kan få et godt resultat, siger Casper Røjkjær til Kampmagasinet SIF Elite.

U17 skal forsøge at følge op på den gode indsats mod AGF senest, hvor det blev til en sejr på 2-1. Foto: Ulla Myrhøj.

U15 har vundet flotte sejre på udebane i denne sæson, senest over Brøndby. Lørdag jagter holdet den første sejr på hjemmebane. Foto: UIlla Myrhøj.

U15-holdet med Peter Ager Kristensen som træner har udmærket sig med fine udebanesejre over Randers, Esbjerg og senest Brøndby i dette efterår. Nu jagter U15-drengene sæsonens første liga-sejr på hjemmebane.

– Generelt synes jeg, at spillerne viser en positiv udvikling. Udover nogle fine sejre, har det mest tilfredsstillende været, at vi har kunne udfordre vores modstander i samtlige kampe og formået at spille tætte kampe med et stærkt udtryk i langt størstedelen af kampene – i en række, hvor vi hver weekend møder dygtige hold, siger Peter Ager Kristensen til Kampmagasinet SIF Elite.

Han fortsætter:

– Lørdag møder vi OB, og det bliver en kamp, hvor vi skal være dygtige på bolden og undgå duelspil. Vi har tidligere tabt ganske klart til OB og glæder os til at få revanche. Vi har endnu ikke formået at hente point på hjemmebane i denne sæson. Dette er sidste mulighed inden julepausen, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at skabe en god præstation og opnå et godt resultat, siger SIF-træneren.

SIF er med 9 point placeret på 9. pladsen i Ligaen. OB er med et point færre lige efter SIF. Det ligner således en lige kamp.

To kampe til U13
Endelig skal SIF’s U13-hold også i aktion, endda hele to gange, fredag mod Herning og lørdag mod Randers.

– Der er godt gang i U13-programmet, hvor kalenderen er fyldt op med træning og kamp. Derfor er det også nogle tiltrængte fridage, som drengene har nydt i uge 42.

– De første par dage var booket med træning og kamp, og inden da har der været en del kampe på programmet. Det skyldes bl.a. at vi har spillet 11-mands mod Vejle og Horsens. Derfor fylder spillestilen også meget for tiden, da drengene skal forholde sig til to forskellige spillemåder, siger træner Nicolaj Bækgaard til Kampmagasinet SIF Elite om den seneste tids travlhed.

Talent-programmet for fredag og lørdag på JYSK park og Søholt:
Fredag kl. 18.00: U13 – Herning (Søholts kunstgræsbane)
Lørdag kl. kl. 11.00: U13 – Randers (Søholts kunstgræsbane)
Lørdag kl. kl. 13.00: U19 – OB (JYSK park)
Lørdag kl. 15.30: U17 – OB (JYSK park)
Lørdag kl. 15.30: U15 – OB (Søholts kunstgræsbane)

Der er gratis adgang til alle talentkampene på JYSK park og Søholts kunstgræsbane.

Læs Kampmagasinet SIF Elite i pdf-udgave her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen