30. marts 2019

U19: SIF hentede point i svær kamp

Fredag mødte SIF naboerne fra FC Midtjylland i U19 Ligaen, og efter en flot indsats lykkedes det SIF’erne at hente point. Kampen sluttede 0-0.

SIF’s U19 Liga-hold blev testet til det yderste, da Danmarks måske bedste U19-mandskab fra FC Midtjylland besøgte JYSK park fredag sidst på eftermiddagen. Og Thomas Lofts mandskab bestod testen. Kampen endte 0-0 efter en god indsats af SIF-mandskabet.

– Spillemæssigt var det et stykke fra det fodbold, vi gerne vil spille, men vi må også erkende, at vi var oppe mod en dygtig modstander. Det var virkelig en flot indsats af alle, der gav alt hvad de havde, siger Thomas Loft om sit holds indsats, der fredag bestod af hele ni førsteårs-spillere ligesom Alexander Lind var blevet rykket op fra U17-holdet..

1.halvleg var meget på FC Midtjyllands præmisser, og SIF havde virkelig svært ved at spille sig ud af hedeholdets høje pres. SIF-drengene lavede alt for mange tekniske fejl, og der skulle kæmpes hårdt, for at holde FCM fra afslutninger. Det var således lidt heldigt, at SIF kunne gå til pause med 0:0.

I 2.halvleg var SIF bedre med og havde mod til at sætte flere afleveringer sammen. Det resulterede også i nogle gode forsøg på FCM-målet. Gæsterne havde også deres chancer, bl.a. et par stolpeskud, men heldet var for en gang skyld med SIF.

– Vi var tæt på at tage alle 3 point i overtiden, men Alexander (Lind) brændte desværre, fortæller Thomas Loft.

SIF har nu en pause på 14 dage, inden en ny stærk modstander venter på JYSK park. Lørdag 13. marts får SIF besøg af FC København med kampstart kl. 13.00