9. november 2018

U19-holdet videre i pokalturneringen efter vildt comeback

Nede 4-0 var der ikke meget der tydede på, at Silkeborg IFs U19-mandskab skulle avancere fra 3. runde i pokalturneringen. Men sådan skulle det ikke gå.

En katastrofeaften udviklede sig til en sand pokaltriumf for Silkeborg IFs U19-drenge, som var på besøg i Holstebro i 3. runde af pokalturneringen for U19-hold.

Holdet dominerede ellers og var på bolden stort set hele tiden. Men værterne fra Holstebro var særdeles effektive på omstillinger, hvor den tidligere SIF-spiller Bo Balder Berg var hård ved sin gamle klub og scorede et hattrick. Med 20 minutter igen af kampen var SIF-holdet bagud med 4-0, og havde dermed næsten begge ben ude af turneringen. På mirakuløs vis lykkedes det dog at lave et vildt comeback i kampen. 4-4 stod der på tavlen efter de 90 minutter, hvor der endda havde været chancer til også at komme foran i kampens døende minutter.

Det endte dog med en straffesparkskonkurrence, hvor SIF-keeper Patrick Laursen var flyvende og reddede tre forsøg fra pletten. Til sidst kunne Kasper Rytter fuldende comebacket ved stensikkert at score det afgørende straffespark, og dermed sende SIF videre til 4. runde.