18. april 2019

U19: Flot indsats gav point i Brøndby

SIF var foran 2-0 og havde chancer til sejr. Det var dog tilfredshed med at onsdagens kamp i Brøndby endte 2-2.

SIF var onsdag oppe mod et godt Brøndby hold, hvor hårdt arbejde blev belønnet med ét point. Og det var træner Thomas Loft Jensen tilfreds med.

– Det var en flot indsats igen af drengene, hvor en stor en del af dem har haft tre kampe på fem dage. Det må man sige er hård kost, så det er fortjent, de får lidt påskeferie, sagde U19-træneren efter opgøret.

SIF indledte kampen rigtig godt og kom foran ved Alexander Lind på et indøvet frispark. SIF kom også på 2-0 ved Alexander, der blev spillet fri af Nicolaj Sauer og flot lagde bolden over Brøndbys målmand.

– Vi arbejder stenhårdt i 1. halvleg og holder Brøndby fra de store chancer, konstaterede Thomas Loft.

2.halvleg startede med en kæmpe chance til Alexander Lind, men han brændte det store tilbud. Brøndby var mest på bolden, og hjemmeholdet udlignede også, men SIF-drengene viste stort overskud og fortsatte med at kæmpe. Oliver Schmidt havde til slut i kampen et skud på indersiden af stolpen.

– Vi spiller en fin 2.halvleg, hvor vi fik sat noget bedre spil sammen end i 1.halvleg, siger Thomas Loft.

U19-holdet holder nu pause frem til 4. maj, hvor FC Nordsjælland kommer på besøg på JYSK park. Der er kampstart kl. 13.00.

U19 Ligaen, 17. runde, onsdag 17. april kl. 13.00 på Brøndby Stadion:
Brøndby IF – Silkeborg IF 2-2 (0-2)
Mål: 0-1 Alexander Lind (7.), 0-2 Alexander Lind (25.), 1-2 Jesper Lindstrøm (55.), 2-2 Ertugrul Teksen (64.)