1. oktober 2018

U19 arbejdede sig til point mod FCK

En stærk kamp-indsats førte til et fortjent point i København for SIF’s U19-hold søndag.

SIF’s U19 Liga-talenter kunne rejse fra København med et point efter 1-1 mod FC København søndag eftermiddag. Og det var fortjent.

– Drengene er suveræne på deres indsats i dag og kæmper røven ud af bukserne. Jeg kunne godt tænke mig, at vi bliver lidt bedre i vores spil med bolden, for vi har for mange boldtab. Dertil skal vi score på de store chancer, vi har, siger U19-træner Thomas Loft Jensen og roser Frederik Alves Ibsen for at være SIF’s bedste på dagen. .

SIF indledte kampen lidt passivt, og havde svært ved at få sat et pres ind på FCK. Dermed måtte gæsterne forsvare sig mere end det var planen. SIF’erne fik det dog justeret flot og blev farlige, når de erobrede bolden. SIF kom foran 0-1 ved Rasmus Carstensen efter flot forarbejde af Anders Iversen og assist af Magnus Schelle og havde også yderligere store chancer for at komme på 0-2 før pausen.

2. halvleg blev som første med FC København mest på bolden, men med de største chancer til SIF. Hjemmeholdet scorede til 1-1 på et skud uden for feltet. Efterfølgende bølgede kampen lidt frem og tilbage med chancer i begge ender.

– Det var på den baggrund fair nok med 1-1, konstaterer Thomas Loft.