4. februar 2018

U17 vandt turnering på Fyn

SIF’s U17-drenge var lørdag til turnering i Oure på Sydfyn og rejste hjem med pokalen efter finalesejr over OB.

Pokaler bliver et fodboldhold aldrig træt af at vinde, og det var derfor en flok trætte, men tilfredse U17-drenge fra SIF, der lørdag aften tog hjem fra en træningsturnering i Oure på Sydfyn. SIF spillede tre kampe (to gange 25 minutter) og vandt dem alle. I den indledende pulje vandt SIF’erne 4-2 og Næsby og 2-0 over Slagelse, hvorefter det i finalen mod den anden puljevinder, OB, blev til sejr på 2-1.

– Vi kæmper stadig med et svingende holdudtryk, og defensivt er vi sårbare. Til gengæld bød lørdagen på otte mål fordelt på syv forskellige spillere – vel at mærke på seks gange 25 minutter. Offensivt præsterede vi godt i alle kampe, og vi har fået et godt afsæt til træningslejren i Tyrkiet i næste uge, konkluderede U17-træner Jesper Mikkelsen efter lørdagens fynske succes.

I finalen mod OB kom SIF hurtigt foran på et godt gennembrud af Frederik Carstensen, og kort før pausen sørgede Niels Friis for at føringen holdt, da han snuppede et OB-straffespark. Midt i 2. halvleg blev de 2-0, da Anton Holch-Leth bankede bolden i nettet inden et selvmål 10 minutter før tid gav et OB-pres og et stolpeskud. SIF red dog stormen af og tog hjem med pokalen.