4. februar 2018

U19 hentede erfaring i Ringkøbing

U19 hentede erfaring i Ringkøbing

SIF’s U19-talenter var i Ringkøbing lørdag og mødte det lokale 2. divisionshold. Vestjyderne vandt 1-0.

Der blev leveret fine præstationer af en række spillere, da SIF’s U19 Ligahold lørdag var i Ringkøbing for at møde et “voksent” 2. divisionshold. Ringkøbing vandt 1-0, men på trods af nederlaget var der god læring i opgøret for SIF’s talenter.

– En rigtig god kamp, hvor modstanderen spillede en anden slags fodbold end vi er vant til. Det var god læring for et ungt hold som det, vi stillede med. Vi havde syv førsteårs-spillere i start 11’eren, siger U19-træner Thomas Loft, der fremhæver Oscar Hedvall, Anders Iversen, Frederik Alves Ibsen, Niclas Bugge og Luc Park for gode præstationer.

Efter en skidt start, hvor SIF’erne havde svært ved at modstå 2. divisionsspillernes fysik og fart på kanterne, spillede de sig godt ind i kampen. Det blev til fint spil og pæne chancer, som dog ikke blev udnyttet godt nok. I de første faser af spillet så det godt ud, men der manglede akuratesse og gennembrud til afslutning i den sidste fase.

SIF havde tre årgang 2001-spillere med, Asger Vandsø, Pelle Mattsson og Oliver Schmidt, og de kom alle ind og gjorde en god figur.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen