18. april 2019

U17: Topholdet manglede overskud og vilje

Forårets første kamp på græs bekom ikke SIF’s U17-hold vel. De blev slået 1-5 i Brøndby.

SIF’s tophold i U17 Ligaen fik ørerne i maskinen, da holdet var på besøg i Brøndby onsdag. Det blev til et nederlag på 1-5, og træner Jesper Mikkelsen lagde bagefter ikke skjul på, at det var skuffende.

– Det var første kamp i år på græs, og vi havde svært ved at sætte spillet på en ujævn bane. Det var dog skuffende, at vi ikke kunne finde de værktøjer, der skal til, når banen ikke er god som på Jysk Park, og på overskud og vilje var det vores hidtil dårligste præstation, konkluderede U17-træneren.

SIF fik en forfærdelig start på kampen, hvor de sagtens kunne have været bagud med mere end de 2-0, det stod efter 20 minutter. Derefter fik drengene bedre fat, og Eskild Dall reducerede efter 26 minutter.

Kort inde i 2. halvleg fik Anders Dahl frit skud fra 10 meter, men ramte overliggeren. Brøndby lavede tre mål derefter, hvor SIF-drengene ikke kunne kontrolleret hjemmeholdets dybdebolde og hurtige angribere.

SIF er fortsat nummer 1 i Ligaen, to point foran FC Nordsjælland, der dog har spillet to kampe færre. Næste opgør for Jesper Mikkelsens mandskab er næste lørdag, 27. april, hvor AaB besøger JYSK park med kampstart kl. 13.00.

U17 Ligaen, 17. runde, onsdag 17. april kl. 15.15 på Brøndby Stadion:
Brøndby IF – Silkeborg IF U17 5-1 (2-1)
Mål: 1-0 Mathias Damm Kvistgaarden (12.), 2-0 Oscar Salling (19.), 2-1 Eskild Dall (27.), 3-1 Mathias Damm Kvistgaarden (57.), 4-1 Mathias Damm Kvistgaarden (71.), 5-1 Filip Andersen (83.)