6. december 2018

U17 sikkert videre i Pokalen

Med en sejr på 7-0 i Hjørring onsdag aften er SIF’s U17 Liga-hold videre til 5. runde i DBU Jyllands pokalturnering.

SIF’s U17 Liga-hold er klar til femte runde af DBU Jyllands pokalturnering. Onsdag aften i Hjørring blev det til en aldeles sikker sejr på 7-0 over det nordjyske U17-mandskab, der til dagligt spiller i Liga 1, det tredjebedste niveau. SIF-keeper Esben Lange havde en enkelt redning efter 20 minutter, men det var også hans eneste defensive aktion i kampen.

Efter den første halve time med SIF på bolden stort set hele tiden, kom der hul på målbylden. Første mål faldt i det 31. minut, og herefter gik det stærkt med yderligere fire scoringer inden pausen.

– Vi var i fuld kontrol i 2. halvleg og kunne havde scoret 4-5 mål mere end de 2, vi lavede. Drengene skal have ros for at have den helt rette indstilling til kampen, og det blev afgørende for, at vi kom til at se rigtigt gode ud, siger U17-træner Jesper Mikkelsen.

Det var sidste opgave for U17-holdet i dette efterår. I femte runde, der spilles 3. april, skal SIF op imod FC Fredericia på udebane. Første turneringskamp i U17 Ligaen er mod OB ude den 23. februar.