6. december 2018

Fin indsats af SIF-talenter i landsholds-samling

Fin indsats af SIF-talenter i landsholds-samling

Lasse Kaihøj, Jonathan Pank og Jakob Leerhøj Larsen har sammen med den “halve” SIF-spiller fra Ringkøbing, Asbjørn Bøndergaard, været til U15-samling.

Fire spillere fra SIF’s U15 hold har været til DBU samling tirsdag og onsdag i denne uge. Jonathan Pank, Lasse Kaihøj og Jakob Leerhøj Larsen mødte sammen med Ringkøbing-talentet Asbjørn Bøndergaard, der har været med omkring SIF’s U15-holds kampe i dette efterår, tirsdag op i Vildbjerg Sports og Kulturcenter til træning for de største talenter i årgang 2004 vest for Storebælt. I alt 31 spillere var indkaldt.

Tirsdag bød på to gange træning, hvorefter U15-talenterne tog til Tommerup på Fyn for at spille to træningskampe mod talenterne fra samme årgang øst for Storebælt. De fire SIF’ere var alle med i kamp to og gjorde det godt. De var med til at vinde testkampen mod øst-talenterne med 6-1.

SIF’s T+ træner, Peter Christian Hansen, var i Tommerup og var tilfreds med det han så fra SIF-repræsentanterne.

– Jakob Leerhøj Larsen var den bedste højre back af dem, der optrådte på positionen i de to kampe. Han gik fint med offensivt, fik brugt sin fart og leverede fine pasninger. Han var desuden duelstærk, siger P.C. Hansen.

– Jonathan Pank spillede 6’er og havde et par svipsere, men spillede med fin dynamik frem ad banen og var duelstærk. Han blev taget ud i pausen i noget, der lignede en social udskiftning. Asbjørn Bøndergaard spillede venstre midtbane. DBU arbejder med at det er kanterne, som går på modstanderens stoppere i pres, og det klarede Asbjørn ok. Han fik vist sin power, selv om han manglede det sidste output. Han fik dog en assist. Også han blev skiftet ud i pausen, forklarer P.C. Hansen.

Lasse Kaihøj var involveret i fire af Vest-holdets mål.

– Han spillede højre kant i 1. halvleg og angriber i 2. og var den bedste offensivspiller på dagen. Han fik lagt et flot pres, løb dybt når der skulle løbes og var også særdeles god som spilstation. Jeg er lidt i tvivl, om hvorvidt det var ham, der scorede det første mål, hvis ikke lavede han assisten – og desuden stod han for yderligere tre oplæg til mål, siger SIF-træneren.

De omkring 60 spillere fra årgang 2004, der har været samlet i denne uge, er den gruppe af spillere, der danner grundlaget for det kommende U16-landshold, når den nuværende U16-årgang (2003) rykker videre til U17-landsholdet.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen