17. marts 2019

U17: SIF buldrer videre inden EM-kval på JYSK park

U17: SIF buldrer videre

SIF’s tophold i U17 Ligaen virker ustoppelige i øjeblikket. Lørdag blev det til en sikker sejr på 4-1 over SønderjyskE. I næste uge gælder det EM-kval hjemme på JYSK park med tre U17-SIF’ere.

SIF’s tophold i U17 Ligaen er ikke til at stoppe i øjeblikket. De seneste ugers sejre over Esbjerg og Vejle blev lørdag fulgt op af 4-1 over SønderjyskE hjemme på JYSK park.

– Vi havde igen gode perioder med bolden og fik spillet nogle fine angreb igennem til afslutning. Jeg synes dog ikke, at vi var så suveræne på bolden, som jeg før har set, og kampen var tættere, end resultatet siger. Vores pres var heller ikke helt afstemt, og alt i alt mener jeg, at det var en præstation under middel. Vi står dog stadig tilbage med en god sejr og med de 4 mål i dag, har vi scoret 13 i de sidste 3 kampe, siger U17-træner Jesper Mikkelsen.

SIF indledte kampen fint og satte sig på tingene. Anders Dahl scorede allerede efter fem minutter efter en ripost på et hjørnespark. SIF scorede igen tidligt i 2. halvleg og igen ved Anders Dahl, denne gang på et hovedstød. Gæsterne fra Haderslev reducerede på et hjørnespark kort tid efter. Mathias Sauer scorede til 3-1 efter 80 minutter på et godt oplæg fra Emil Junge. Samme Emil Junge var ophavsmand til SIF’s sidste mål kort før tid, hvor en Sønderjyske-spiller havde sidste fod på.

Næste opgave for U17-holdet er endnu en hjemmekamp om to uger, hvor FC Midtjylland kommer på besøg til topkamp.

U17 Ligaen går indtil da på pause, da der spilles U17 EM-kvalifikation, den såkaldte Elite Round, der foregår på JYSK park. Her deltager tre af SIF’s U17-profiler, Oscar Fuglsang, Frederik Carstensen og Niclas Holm Pedersen i de tre kampe, der afgør om Danmark skal videre til selve slutrunden. Progarmmet på JYSK park ser således ud – og der er gratis adgang til kampene:

21/3 – 15:00: Kroatien – Danmark (JYSK park)
24/3 – 17:00: Danmark – Schweiz (JYSK park)
27/3 – 14:00: Danmark – England (JYSK park)