17. marts 2019

U19: Forløsende sejr over SønderjyskE

U19: Forløsende sejr over Sønderjyske

Efter gode præstationer, men magre resultater kom SIF’s sejr over SønderjyskE på 3-1 lørdag som en forløsning.

Efter  tre forårskampe uden sejr kom lørdagens sejr over SønderjyskE som manna fra himlen for SIF’s U19-hold, der hjemme på JYSK park sejrede 3-1.

– Det var en stor forløsning for at vinde, og drengene kommer med stor indsats. Det var langt fra vores bedste præstation, men nok til tre dejlige point, siger SIF’s U19-træner Thomas Loft Jensen da også.

SIF indledte kampen rigtig godt – præcis som i sidste weekend mod Esbjerg. Drengene var meget på bolden og kom da også hurtigt foran på mål af Oliver Schmidt og derefter Sebastian Blindkilde, som var med i start 11 for første gang i U19 Ligaen.

Modsat sidste weekend, hvor det blev nederlag på 2-3 i Esbjerg, var SIF mod SønderjyskE mere afklarede i sit spil i perioden efter føringen. Det var dog Sønderjyske, der reducerede på et hjørnespark, som SIF-forsvaret burde have afvist.

I 2.halvleg fortsatte SIF med at være mest på bolden, men der var chancer i begge ender. SIF scorede dog fortjent ved Oliver Haurits på oplæg af Rasmus Carstensen. Der var også chance til 4-1 med en friløber til Oliver Haurits. Han brændte imidlertid, men det kunne ikke ændre på en fortjent og tiltrængt SIF-sejr, der bringer Thomas Lofts mandskab op på 9. pladsen i Ligaen.

U19 Ligaen går nu på landskamppause. Næste opgave for SIF-drengene er endnu en kamp på JYSK park, der spilles lørdag 30. april kl. 13.00 mod FC Midtjylland.

U19 Liga, 16. runde, lørdag 16. marts kl. 13.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – Sønderjyske 3-1 (2-1)
Mål: 1-0 Oliver Schmidt (14.), 2-0 Sebastian Blindkilde (15.), 2-1 Kristian Bach Nielsen (24.), 3-1 Oliver Haurits (71.)