27. september 2018

U15 snydt for sejren 10 sekunder før tid

U15 snydt for sejren 10 sekunder før tid

SIF’s U15-drengene leverede en flot præstation onsdag aftej og var blot 10 sekunder fra at vinde 3-2 over FC Midtjylland.

Der manglede blot 10 sekunder på uret, SIF førte 3-2 over FC Midtjylland onsdag aften, sejren lå for drengenes fødder. Men FC Midtjylland udlignede, og så endte det 3-3. Det rokker dog ikke ved, at SIF-talenterne leverede en helstøbt præstation.

– Flot kamp af drengene. De spillede med et fedt holdudtryk og arbejdede rigtig godt for hinanden. Og det kombinerede de med gode individuelle aktioner og præstationer, siger U15-træner Casper Røjkjær.

Det blev i det hele taget en underholdende U15 kamp, hvor SIF var tættest på at vinde. FCM kom bedst fra start, og SIF havde lidt svært ved at afkode hjemmeholdets høje pres. Det resulterede i nogle boldtab centralt, og FC Midtjylland kom da også i front med både 1-0 og 2-0.

Men efter de første 20 minutter fik SIF sig ædt ind i kampen og begyndte at have længere sekvenser med bolden. Det førte til en del chancer, de største til Asbjørn Bøndergaard og Magnus Bøttker. Det lykkedes SIF at score inden pausen ved Lasse Kaihøj.

I 2. halvleg kom SIF bedst ud og sad på spillet. Jakob Leerhøj scorede til 2-2, hvorefter SIF blev ramt af en 10 minutters udvisning. Det betød lidt tab af momentum. –

– Vi kom dog igennem perioden. Vi erobrede hurtigt momentum tilbage, da vi blev fuldtallig, og vi har flere opløb til mål. Det kommer heldigvis med 10 minutter igen, og atter er det Lasse Kaihøj, der scorer, efter flot forarbejde af Asbjørn Bøndergaard. FCM scorede desværre 10 sekunder før tid efter en standard-situation, siger Casper Røjkjær om kampen.

Kampen var en udsat kamp fra 3. runde, så Casper Røjkjærs hold skal i aktion igen allerede på lørdag, hvor det gælder en udekamp i Hjørring.

U15 Liga, 3. runde, onsdag 26. oktober kl. 18.00 på Herning Fremads kunstgræsbane:
FC Midtjylland – Silkeborg IF 3-3 (2-1)
Mål for SIF: Lasse Kaihøj (2), Jakob Leerhøj.