26. september 2018

“En kamp vi gerne ville have vundet”

“En kamp vi gerne ville have vundet”

SIF-træner Michael Hansen savnede attitude og kvalitet hos sine spillere onsdag aften i Næstved.

Michael Hansen ærgrede sig onsdag aften over pokalnederlaget på 0-1 til Næstved. Han havde gerne set sit SIF-hold fortsætte i turneringen.

– Pokalturneringen havde høj prioritet, for med få kampe indtil videre med mig som træner for holdet, ville vi gerne have haft mere pokalfodbold inden vinterpausen. Og man kan vel sige, at aftenens kamp viste, at vi stadig har noget at øve os på, sagde Michael Hansen, da nederlaget og afskeden med Sydbank Pokalen i denne omgang var en realitet.

– Jeg synes generelt, at vores boldomgang var for dårlig, og vil spillede for langsomt. Vi lod os kyse mod et fysisk godt hold, og mens jeg synes, at attituden i 2. halvleg var acceptabel, så manglede vi kvalitet i 1. halvleg og tog ikke kampen op i duellerne, fortsatte Michael Hansen, der stillede med den unge garde i Næstved. Det ville han dog ikke give skylden for nederlaget.

– Jeg bakkede jo op om mange af de spillere, der er normale startere, og jeg synes, at det var hele vejen rundt, at der blev taget for lidt ansvar. Og når alle mangler nogle få procenter, så giver det aftryk hele vejen rundt. Når så mange mangler den sidste kvalitet i tingene, så bliver det svært. Vi blev presset, og vi skal huske at rose Næstved, som ligger over os i tabellen. Det er ikke tilfældigt, understregede SIF-træneren.

I pausen handlede det om at få rusket op i tingene efter en sløj 1. halvleg, og selv om det blev bedre, blev det aldrig helt godt.

– Vi prøvede at jagte et resultat, men overordnet set var det en skuffende kamp. Sådan er det nogle gange. Nu er vi ude af pokalturneringen, og kampen viste, at der er ting, vi er nødt til at tage fat i fremadrettet, understregede Michael Hansen.

Allerede på søndag venter en ny svær udekamp i Fredericia, hvor NordicBet Ligaens øjeblikkelige 3’er tager imod på Monjasa Park.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen