30. oktober 2017

Kollektiv offday for U14-drenge

Efter en spillemæssig god periode for U14-holdet, kom holdet ned på jorden igen, da Lyseng besejrede SIF-holdet med 1-0.

Det blev aldrig den helt store fodboldkamp, da SIFs U14-hold mødte Lyseng på JYSK park. Efter en god sejr senest over AGF var der ellers høje forventninger til mandskabet, som tog imod et andet aarhusiansk hold, Lyseng.

Men spillet flød ikke for træner Peter Ager Kristensens tropper. Manglende dynamik i holdet betød, at spillet alt for mange gange skulle sættes i gang af individuelle præstationer, hvilket sjældent lykkes på en dag, hvor det tekniske niveau lod noget tilbage at ønske.

– Det var med længder den dårligste præstation, som vi har leveret i denne halvsæson, lød det fra SIF-træneren efter kampen.

I anden halvleg kunne han se sit hold komme bagud efter et hjørnespark, og selvom SIF-holdet forsøgte at svare igen med et par gode muligheder, så stod Lyseng-keeperen i vejen med fine redninger. Dermed endte kampen 1-0 til gæsterne.

– Jeg er skuffet over, at vi ikke kan krige os bedre ind i sådan en kamp, når tingene ikke lykkes for os. Det var fuldt fortjent, at Lyseng vandt kampen, og det må betegnes som en klassisk offday for holdet. Der har været adskillige gode præstationer på holdet dette efterår, og vi skal nok komme stærkt tilbage næste weekend mod AaB, lød analysen fra Peter Ager Kristensen efter kampen.

U14-holdet har to kampe tilbage i efterårssæsonen.