30. oktober 2017

U13-holdet fik revanche mod Viborg

Det blev til alle tre point, da Silkeborgs U13-hold ude slog FK Viborg med 2-1.

Nicolaj Bækgaards tropper leverede en god præstation på en svær udebane i Viborg, hvor U13-holdet revancherede 3-2 nederlaget fra tidligere i sæsonen.

SIF startede kampen godt med masser af bevægelse for boldmodtageren, som gjorde at holdet fik sat spillet godt sammen. Hjemmeholdet fik dog bedre fat i løbet af første halvleg, hvor løbevilligheden var størst hos viborgenserne.

Alligevel lykkes det SIF-holdet at skabe en del chancer i første halvleg, hvor der var flere gode muligheder for at åbne Viborg-forsvaret. Der manglede dog både flere bolde og løb frem ad banen, kunne SIF-træner, Nicolaj Bækgaard konstatere, men samtidig glæde sig over en god defensiv, som formåede at holde Viborg-holdet fra de helt store chancer i første halvleg.

Efter pausen startede Viborg bedst, men SIF-holdet fik kæmpet sig ind i kampen igen, og lykkedes med at have længere perioder på værternes banehalvdel. Til slut endte det med en 2-1 sejr til Silkeborg IF, hvilket vakte stor glæde i SIF-lejren.

– Det er dejligt at se, hvor meget vi har rykket os som hold, siden sidste Viborg-kamp, fortæller træner Nicolaj Bækgaard, som dog også ser plads til forbedring.

– Vi smider for mange bolde væk på grund af manglende tekniske færdigheder, og derfor er vi ikke helt tilfredse.

Bedste SIF’er var: Malthe Walinn

Målscorer: Victor Sinnerup og Oscar Steincke

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen