30. oktober 2017

U19 fik afklapsning i Odense

En kollektiv offday kombineret med en ny taktisk formation betød en ørefigen af de store til SIF’s U19-hold, der tabte 0-7 til OB.

Det blev en hård dag for SIF’s U19 Liga-hold, der lørdag tabte stort i Odense. Træner Thomas Loft Jensen havde givet nogle af næste, der står på spring til liga-holdet, chancen, og sammen med en taktisk ændring af formationen, spillede det ind på nederlagets størrelse.

– Det var en kollektiv offday. Jeg havde håbet, at de næste, der står på spring til U19, havde grebet chancen. Set i bagklogskabens lys var det måske en dårlig idé af mig at ændre formationen med så mange nye på holdet, så jeg må også tage min del af ansvaret, siger Thomas Loft om kampen.

Allerede efter 30 sekunder begyndte SIF’ernes mareridt med en hurtig OB-scoring. OB tromlede SIF’erne ned på fysikken og sad fuldstændigt på spillet og scorer da også til 2-0 efter en dårlig forsvars-clearing af SIF. Herefter bliver det til et par SIF-chancer uden at det for alvor bliver farligt, og efter 32 minutter løber holdet – med Thomas Lofts ord – ind i et kollektivt kollaps. Fire mål på fem minutter – og nede 0-6 ved pausen.

– Efter pausen viser drengene lidt format og spiller kampen færdig med et ok mindset, siger SIF-træneren.

OB scorer til 7-0 efter 55 minutter, og herefter har Sebastian Jørgensen et par friløbere, som ikke bliver omsat.

– Vi arbejder videre, og jeg er sikker på, at vi kommer stærkt igen. Vi har allerede kamp onsdag, hvor vi får chancen for revanche, siger Thomas Loft.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen