19. august 2018

2-2 til U19 for anden weekend i træk

Igen måtte SIF’s U19-talenter kæmpe sig tilbage efter at være bagud – og igen lykkedes det at hente ét point via 2-2 mod Esbjerg.

Ligesom i sæsonpremieren i Vejle for en uge siden spillede SIF’s U19 Liga-hold lørdag eftermiddag 2-2. Og ligesom sidst, kæmpede SIF-talenterne sig tilbage efter at have været bagud. Denne gang var det på JYSK park lørdag eftermiddag, og modstanderen var Esbjerg fB.

En svær 1.halvleg for SIF med mange boldtab resulterede i en pauseføring til Esbjerg på 2-0. Hjemmeholdet var slet ikke afstemte nok i pres, og afstanden i holdet blev alt for stor. Så det var fortjent, at Esbjerg gik til pause med to målsføringen.

I 2. halvleg så SIF til gengæld gode ud. Drengene slap håndbremsen og spillede mere ubekymret, og SIF’ernes pres og erobringsspil var meget bedre. Reduceringen til 1-2 faldt ved et rigtigt flot frisparkmål af Kristian Kvist.

Derefter har SIF store chancer til at udligne, men måtte vente til to minutter før tid. Oliver Schmidt udlignede fortjent, målt på SIF´s gode 2. halvleg.

– Fint igen at komme tilbage, men det kunne være fint, hvis vi kunne starte vores kampe noget bedre i fremtiden. Rasmus Carstensen og Nikolaj Sauer spiller igen godt, og vores indskiftere, Oliver Schmidt og Ali Farej, gjorde en forskel, da de kom ind,U19-træner Thomas Loft Jensen om kampen.

U19 Liga, lørdag 18. august kl. 13.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – Esbjerg fB 2-2 (0-2)
Mål: 0-1 David Easter (14.), 0-2 Patrick H. Egelund (28.), 1-2 Kristian Kvist (58.), 2-2 Oliver Schmidt (87.)