16. januar 2020

SIF-talent om debut: En kæmpe drøm der gik i opfyldelse

SIF-talent om debut: En kæmpe drøm der gik i opfyldelse

Alexander Lind blev skiftet ind i slutminutterne af Superligakampen mod Lyngby. En stor oplevelse for angriberen, som håber at der kommer flere muligheder i foråret.

Med sin indskiftning i de døende minutter af 3F Superligakampen mod Lyngby i sidste måned, skrev Alexander Lind sig ind i historiebøgerne, som den fjerdeyngste Superliga-debutant i SIF-historien. En debut som kom som lidt af en overraskelse for hovedpersonen selv.

– Det var fantastisk. Det var måske ikke noget, som man lige havde regnet med. Det hele gik hurtigt i december måned, så det var en virkelig fed følelse, fortæller Alexander Lind, som kun er overgået af Robert Skov, Jeppe Okkels og Kenni Sommer på listen over yngste debutanter i Superligaen.

Det var da også lige ved at blive en drømmedebut for angriberen, som med det samme var involveret i en stor SIF-chance, som var lige ved at sikre det ene point i Lyngby. Så godt gik det dog ikke, men de få minutter på banen er alligevel noget, som har gjort indtryk på den 17-årige SIF’er.

– Nu har jeg selv fulgt SIF siden jeg var lille, så det var en kæmpe, kæmpe drøm, der gik i opfyldelse, lyder det fra Alexander Lind, som håber at gøre sig fortjent til flere chancer på banen.

– Jeg er bare glad for, at jeg har fået chancen. Og jeg er glad for, hvor jeg er. Så jeg håber bare på at kunne gribe flere chancer, fortæller angriberen, som både har scoret på U19-holdet og i Reserveligaen i løbet af efteråret.

Du kan se mere til Alexander Lind i vores dokumentar “Drømmen”, hvor vi sidste år fulgte det succesrige U17-hold, som var tæt på at sikre sig DM-guld. Du finder afsnittet her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen