17. januar 2020

Eskild Dall med i ny dansk landsholdssejr

Eskild Dall med i ny dansk landsholdssejr

SIF’s U17-talent Eskild Dall var med fra start, da det danske U17-landshold for anden gang på to dage vandt over Grækenland.

Eskild Dall går et travlt landsholdsforår i møde. Efter denne uges træningslejr på Cypern venter to venskabskampe mod Frankrig, EM-kvalifikation i Moskva og – måske – EM-slutrunde i Estland.

Det danske U17-landshold var klart bedst i torsdagens landskamp på Cypern mod Grækenland. Efter sejren på 2-0 tirsdag over grækerne blev det denne gang sejr på 3-2 efter 3-0 føring og unødvendig spænding om resultatet til sidst, hvor Grækenland fik to reduceringsmål.

SIF-talentet Eskild Dall, der tirsdag blev skiftet ind og scorede til slutresultatet 2-0, var denne gang med fra start på sin vanlige plads på venstrekanten forrest i den danske 4-3-3 formation. Eskild Dall blev skiftet ud i det 75. minut.

– Eskild forsøgte at byde sig til i flere omgange med fine løb, men fik i denne omgang ikke held i sine anstrengelser, siger SIF’s ungdomsudviklingstræner P.C. Hansen, der har været med på Cypern, hvor DBU’s u-landshold i den seneste uge har haft opslået træningslejr.

De danske mål blev alle tre scoret af FC Midtjylland-angriberen Victor Lind. 1-0 efter en dansk omstilling og indlæg fra venstre side, 2-0 efter et grimt koks af den græske målmand og 3-0 efter et dansk mønsterangreb.

– Danmark var klart bedst og havde den bedste spilopbygning. Grækerne blev stressede i deres opbygning og begik mange fejl, siger P.C. Hansen.

Kampen mod Grækenland torsdag markerede afslutningen på træningsopholdet. Hele DBU-delegationen rejser retur til Danmark i dag, fredag.

Næste opgave for Eskild Dall og U17-landsholdet er to venskabslandskampe mod Frankrig i slutningen af februar. Det er sidste samling inden EM-kvalifikationsturneringen i Moskva, hvor Danmark møder Serbien, Rusland og Finland. Turneringen spilles i slutningen af marts, og de to bedste hold kvalificerer sig til EM-slutrunden i Estland i maj.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 15.04. kl. 19.00
Scroll til toppen