17. januar 2020

Eskild Dall med i ny dansk landsholdssejr

Eskild Dall med i ny dansk landsholdssejr

SIF’s U17-talent Eskild Dall var med fra start, da det danske U17-landshold for anden gang på to dage vandt over Grækenland.

Eskild Dall går et travlt landsholdsforår i møde. Efter denne uges træningslejr på Cypern venter to venskabskampe mod Frankrig, EM-kvalifikation i Moskva og – måske – EM-slutrunde i Estland.

Det danske U17-landshold var klart bedst i torsdagens landskamp på Cypern mod Grækenland. Efter sejren på 2-0 tirsdag over grækerne blev det denne gang sejr på 3-2 efter 3-0 føring og unødvendig spænding om resultatet til sidst, hvor Grækenland fik to reduceringsmål.

SIF-talentet Eskild Dall, der tirsdag blev skiftet ind og scorede til slutresultatet 2-0, var denne gang med fra start på sin vanlige plads på venstrekanten forrest i den danske 4-3-3 formation. Eskild Dall blev skiftet ud i det 75. minut.

– Eskild forsøgte at byde sig til i flere omgange med fine løb, men fik i denne omgang ikke held i sine anstrengelser, siger SIF’s ungdomsudviklingstræner P.C. Hansen, der har været med på Cypern, hvor DBU’s u-landshold i den seneste uge har haft opslået træningslejr.

De danske mål blev alle tre scoret af FC Midtjylland-angriberen Victor Lind. 1-0 efter en dansk omstilling og indlæg fra venstre side, 2-0 efter et grimt koks af den græske målmand og 3-0 efter et dansk mønsterangreb.

– Danmark var klart bedst og havde den bedste spilopbygning. Grækerne blev stressede i deres opbygning og begik mange fejl, siger P.C. Hansen.

Kampen mod Grækenland torsdag markerede afslutningen på træningsopholdet. Hele DBU-delegationen rejser retur til Danmark i dag, fredag.

Næste opgave for Eskild Dall og U17-landsholdet er to venskabslandskampe mod Frankrig i slutningen af februar. Det er sidste samling inden EM-kvalifikationsturneringen i Moskva, hvor Danmark møder Serbien, Rusland og Finland. Turneringen spilles i slutningen af marts, og de to bedste hold kvalificerer sig til EM-slutrunden i Estland i maj.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League playoff

Torsdag d. 18.08. kl. 18.00
Scroll til toppen

Menu