17. januar 2020

Kent N: Vi skal være stærkere i presspillet

Kent N: Vi skal være stærkere i presspillet

SIF’s førstehold er godt i gang med forberedelserne til forårssæsonen i 3F Superligaen. Efter to ugers hård træning går opstarten nu ind i en ny fase, hvor SIF-holdet skal testes i kamp.

Med ti point efter 20 kampe i 3F Superligaen er der en del at indhente for SIF’s førstehold, når forårssæsonen indledes i midten af februar måned. For Kent Nielsen og resten af trænerstaben er vinteropstarten derfor en fin mulighed for at få lavet justeringer på flere områder, som kan være med til at tippe kampene over på SIF’s side. Det er organisationen på holdet og presspillet, som Kent Nielsen peger på som umiddelbare udviklingspunkter.

– I den kommende tid vil der være lidt mere fokus på taktiske ting. Der er noget med vores organisation og vores pres. Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at vi blev stærke i presspillet, selvom det er svært mod gode hold her på banen, fordi man kan spille meget hurtigt her. Men det kunne være godt for os at blive bare lidt bedre til det, fortæller Kent Nielsen, som har været glad for opstarten indtil nu.

– Vi er kommet fint igennem. Det er fantastisk vejr, og vi har rigtig gode træningsforhold. Alt i alt har det set fornuftigt ud, og vi har fået trænet meget, og har fået luft i lungerne, lyder det fra cheftræneren.

– Vi skal gerne komme styrket ud i forhold til en ellers stærk afslutning på efteråret. Det gælder i vores tilfælde om ens evne til at vinde og få point i mange kampe. Der skal vi steppe lidt op i vores organisation og i vores individuelle færdigheder på det defensive plan. Samtidig skal vi fastholde vores målfarlighed og dygtighed med bolden, fortæller Kent Nielsen.

På fredag spiller SIF holdets første træningskamp. Det er kl. 13.00 på JYSK park, hvor modstanderen er FC Midtjylland. Der er gratis adgang.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen