16. januar 2020

Endnu en landsholds-scoring af SIF-talent

Endnu en landsholds-scoring af SIF-talent

Asbjørn Bøndergaard scorede kampens eneste mål, da det danske U16-landshold torsdag formiddag vandt 1-0 over Cypern.

Landsholds-succes’en fortsætter for de SIF-talenter, der er med ungdomslandsholdene i træningslejr i øjeblikket. Torsdag formiddag på Cypern vandt det danske U16-landshold 1-0 over værtsnationen, og for tredje landskamp indenfor kort tid stod der SIF på måltavlen. Asbjørn Bøndergaard fra SIF’s U17 Liga-hold scorede kampens eneste mål et kvarter før tid. Bøndergaard havde vist farlighed allerede før pausen, da han i en ellers chancefattig halvleg sparkede bolden i sidenettet på en farlig chance.

– Det var godt at se Asbjørn score det afgørende mål efter et par afbrændere i 1. halvleg. Ellers var han god til at binde spillet sammen og var generelt pågående, siger SIF’s ungdomsudviklingstræner P.C. Hansen, der følger SIF’s landsholdsspillere under opholdet på Cypern.

Tidligere på ugen scorede Eskild Dall for U17-landsholdet, der vandt 2-0 over Grækenland – også på Cypern, og Jeppe Okkels scorede for U21-landsholdet, der i søndags vandt 3-1 over Slovakiet som afslutning på en ugelang træningslejr i Tyrkiet.

SIF har tre spillere udtaget til U16-landsholdet, og både Lasse Kaihøj og Asbjørn Bøndergaard var med fra start, Bøndergaard helt på toppen i Danmarks 4-3-3 formation og Kaihøj i højre angrebsside. Den tredje SIF’er i landsholdstruppen, Jonathan Pank, kom ind efter en time samtidig med at Kaihøj gik ud, mens Bøndergaard spillede hele kampen.

– Lasse (Kaihøj) var boldfast og kom til nogle gode gennembrud sammen med sin back. Jonathan kom ind på den vanlige plads som 6’er og var god til at få bolden sat godt sammen. Ved målet var det Jonathan, der satte angrebet igang med en fin bolderobring, og han var i det hele taget god til at få holdet sat godt sammen. Alt i alt dejligt med tre SIF’ere på landsholdet, siger P.C. Hansen videre.

Det var U16-landsholdets anden kamp under det cypriotiske ophold. Mandag blev det 1-1 mod Sverige. Træningslejren slutter fredag med hjemrejse sidst på dagen.

Læs også:

SIF-talenter med i dansk remis

Okkels scorede i dansk U21-sejr

SIF-talent scorede i dansk sejr på Cypern

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen