13. januar 2020

Okkels scorede i dansk U21-sejr

Det danske U21-landshold vandt søndag 3-1 over Slovakiet på træningslejren i Belek. Jeppe Okkels scorede til 3-0, og alle tre SIF’ere kom i kamp.

Alle tre SIF’ere kom i kamp, da det danske U21-landshold søndag vandt 3-1 over Slovakiet i en test-kamp i Tyrkiet, og Jeppe Okkels scorede efter knap en halv time til 3-0 til Danmark – et rigtigt Okkels-mål, hvor han modtog bolden i venstre side, tog et par træk ind i banen og fyrede højrebenet af mod det nærmeste hjørne, hvor bolden gik ind tæt op ad den ene stolpe.

Kampen var afslutningen på den ugelange træningslejr i den tyrkiske middelhavsby Belek, hvor SIF’s Frederik Alves, Mads Emil Madsen og Jeppe Okkels var blevet udvalgt til landstræner Albert Capellas trup på 22 spillere. Jeppe Okkels var med fra start i søndagens kamp og fik dermed sin debut på det danske U21-landshold. Både Mads Emil Madsen og Frederik Alves har tidligere optrådt på U21-landsholdet. De fik også spilletid, idet de begge blev skiftet fra 2. halvlegs begyndelsen som led i en større rokade, hvor Jeppe Okkels til gengæld gik ud. Dermed fik de tre SIF’ere alle en halvlegs spilletid.

Danmark var dominerende fra start, hvilket Jeppe Okkels’ mål til 3-0 efter 28 minutter også antyder. Jesper Lindstrøm fra Brøndby bragte Danmark foran i det 7. minut, og Carlo Holse fra FC København gjorde det til 2-0 inden Okkels også meldte sig blandt målscorerne.

Highlights fra kampen kan ses på DBU’s hjemmeside. Klik her for adgang til videoen.