13. januar 2020

U14: Sejr i årets første kamp

U14: Sejr i årets første kamp

SIF’s U14-drenge har indledt kampåret 2020 med en sejr på 4-3 over Vejle i en træningskamp.

SIF’s U14-hold kom godt i gang med det nye år, da det søndag blev til en sejr i Vejle på 4-3.

– Det var super at lave nogle gode mål, men vi skal kunne styre kampen bedre, både med og uden bold, siger U14-træner Oliver Quottrup.

SIF kom hurtigt foran på en omstilling, hvor Julius Nielsen spillede Malthe Tagmos fri i dybden. Inden pausen fik SIF’erne også gjort det til 2-0 og 3-0 på henholdsvis indlæg og en flot individuel aktion, mens Vejle reducerede lige inden pausen. SIF scorede til 4-1 føring i første minut af 2. halvleg efter en Vejle-fejl, men til sidst fik Vejle puttet to bolde i kassen og skabte dermed lidt spænding.

– Det var en svær kamp, hvor vi havde udfordringer med at løse og løsrive os fra et mandsorienteret pres, og derfor kom det til at afhænge af individuelle færdigheder, hvilket også var godt at øve sig i. Når vi fik spillet forbi Vejles forreste, var der fuld musik mod mål, og her skabte vi også flest chancer. Defensivt havde vi svært ved at presse, da der både manglede rolleforståelse, intensitet og timing. Vi kom til at løbe for meget efter modstanderen, og det tog pusten lidt fra os, siger Oliver Quottrup.

Kampen i tal:
U14, Træningskamp, søndag 12. januar i Vejle:
Vejle – Silkeborg IF 3-4 (1-3)
Mål for SIF: Malthe Tagmos, Julius Nielsen, Bertram Binggeli og Villum Dalsgaard

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen