15. januar 2020

Okkels: Dejligt at være inde i varmen igen

Okkels: Dejligt at være inde i varmen igen

Efter en tid uden udtagelser til det danske ungdomslandshold var Jeppe Okkels igen at finde i de rød/hvide farver, da U21-landsholdet i sidste uge var på træningstur til Tyrkiet.

Da det danske U21-landshold i sidste uge var på træningslejr i Tyrkiet, så var det med hele tre SIF-spillere i truppen. Ny mand i U21-sammenhæng var Jeppe Okkels, som for første gang under Albert Capellas ledelse havde fundet vej til holdet.

– Det var fedt at få chancen for at vise sig frem foran Albert (Capellas, red.) og U21-staben. Så det var med at give den alt, det man havde, fortæller Okkels, som straks greb chancen i testkampen mod Slovakiet, hvor Okkels krydrede sin debut på U21-landsholdet med en scoring til 3-0 i slutningen af første halvleg. Målet var det nærmeste man kommer på et “Jeppe Okkels trademark-mål”, da kantspilleren tog et træk ind i banen fra venstresiden, og smækkede bolden fladt ind ved forreste stolpe.

Udtagelsen til U21-landsholdet kom ovenpå et stærkt 2019 for Jeppe Okkels, som spillede 34 kampe for SIF og blev nomineret til Årets Spiller 2019.

– Jeg har været lidt ude af landsholdet i det seneste års tid, men er så kommet med igen. Det håber jeg kan blive ved, fordi det er fedt at være udtaget, da det betyder, at man gør det godt. Så det er bare med at klø på her i SIF, for det er her, at man bliver bedre. Så det er bare med at arbejde hårdt, og så bevise i kampene, hvad man kan, lyder det fra Jeppe Okkels, som ikke kunne lade være med at trække på smilebåndet, da han så, at SIF var den klub med flest spillere på U21-landsholdet.

– De andre forstår ikke helt, at vi har tre med, når vi ligger sidst, fortæller Jeppe Okkels med et stort smil om U21-holdkammeraterne. Mads Emil Madsen og Frederik Alves Ibsen var de to andre SIF’ere, som var med på turen. Danmark vandt træningskampen mod Slovakiet med 3-1.

I alt har SIF haft syv spillere med de danske ungdomslandshold. Dem kan du læse mere om på nedenstående links.

Læs også: SIF-talent scorede i dansk sejr på Cypern

Læs også: SIF-talenter med i dansk remis mod Sverige

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen