15. januar 2020

SIF-talent scorede i dansk sejr på Cypern

SIF-talent scorede i dansk sejr på Cypern

SIF’s U17-talent Eskild Dall var egentlig ikke tiltænkt en rolle i tirsdagens U17-landskamp på Cypern, men han kom ind i 2. halvleg og scorede.

Eskild Dall var egentlig ikke tiltænkt en rolle i tirsdagens U17-landskamp, hvor Danmark vandt 2-0 over Grækenland, på grund af en mindre skade, men han var frisk nok til at komme ind i de sidste 20 minutter, og den chance udnyttede han til at score målet til 2-0 for Danmark.

– Eskild fik de sidste 20 minutter på venstre kant. Han virkede ramt af ømhed i lænden, men det var ikke værre, end han kunne opsnuse et mål efter at grækerne ikke fik clearet et hjørnespark, fortæller SIF’s ungdomsudviklingstræner P.C. Hansen, der er på Cypern for at følge de SIF-talenter, der er med på DBU’s vintertræningslejr for ungdomslandsholdene. Ud over Eskild Dall på U17-landsholdet er det også Lasse Kaihøj, Jonathan Pank og Asbjørn Bøndergaard på U16-landsholdet.

Danmark havde kampen igennem mest boldbesiddelse, men manglede den sidste kvalitet på den sidste tredjedel af banen. William Bøving fra FC København viste dog noget af det, der skulle til, da han scorede til 1-0 efter en times spil. Han trak ind i banen fra venstrekant og sparkede mod mål fra kanten af feltet, hvorefter han kunne se bolden stryge i nettet. Eskild Dalls mål faldt i det 79. minut.

U17-landsholdet spiller mod Grækenland igen torsdag, hvor det ventes at Eskild Dall starter inde, hvis han er frisk nok til det.

U16-landsholdet med Kaihøj, Pank og Bøndergaard spiller ligeledes torsdag mod Cypern.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen