28. maj 2021

SIF leverer holdleder til DBU-landshold

SIF’s U19-holdleder, Torben Rye Kerff, er blevet hentet ind som ny holdleder for U16-landsholdet. Han skal med Aske Andrésen til Portugal i næste uge.

SIF’s talentafdeling har gennem de seneste mange år leveret spillere til DBU’s landshold, og på trænerfronten har klubben også været godt med. Nu leverer SIF også en holdleder til DBU.

Holdleder for SIF’s U19 Liga-hold, Torben Rye Kerff, er blevet hentet ind af den danske fodboldunion som ny holdleder for U16-landsholdet. Hans første opgave bliver de yngste landsholdsspilleres tur til Portugal i næste uge, hvor der venter to kampe mod værtsnationen i Lissabon.

– Jeg er både stolt over og glad for, at jeg har fået denne mulighed. Det er kæmpestort, og jeg glæder mig, siger Torben Rye Kerff.

Allerede i fjor blev SIF’s sportschef Jesper Stüker kontaktet om muligheden for at stille en holdleder til rådighed, men corona-situationen har siden betydet, at ungdomslandsholdenes aktiviteter har været indstillet. Nu er de i gang igen, og Torben Rye Kerff fik besked om Portugal-turen i sidste uge.

SIF har også målmandstalentet Aske Andrésen udtaget til landsholdsturen, der strækker sig fra 31. maj til 6. juni med venskabskampe mod Portugal den 3. og 5. juni.

Læs også: Målmandstalent på portugisisk eventyr.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen