25. juni 2024

SIF inviterer til gratis træningskamp

Der er gratis adgang for alle på JYSK park, når SIF søndag tager imod norske Haugesund kl. 13.00 i en træningskamp.

Søndag den 30. juni kl. 13.00 slår Silkeborg IF dørene op på JYSK park og inviterer til gratis træningskamp, når vi tester formen mod norske Haugesund.

Der er på dagen adgang igennem hovedindgangen og foyeren på Jyske Bank-tribunen.

Til kampen har vi sørget for, at Silkeborg Slagteren og Den Rullende Pølsemand stiller op med food truck og sælger franske hotdogs. Vær opmærksom på, at hotdogs sælges separat i pølsevognen, der står i porten mellem Jyske Bank Tribunen og Den Røde Tribune.

Vi åbner også bod A på Den Røde Tribune, her kan der købes chips, slik, chokoladebarer og ikke mindst kolde drikkevarer som øl, sodavand og vand – husk at medbringe tålmodighed og det gode sommerhumør, hvis vi bliver mange mennesker til kampen.

Efter kampen vil der være mulighed for at få selfies og autografer fra spillerne langs Jyske Bank-tribunen.

Mød også fanklubben Sifosis, der vil være til stede på Jyske Bank tribunen med godter og ansigtsmaling til de mindste. Hør mere om deres arbejde og fordele ved at være med i fanklubben.

Vi glæder os til at tage hul på den ny sæson på Danmarks smukkeste fodboldstadion, så mød op og tag børnene med på JYSK park til gratis sommerferieunderholdning og opvarmning til sæsonåbneren i 3F Superligaen mod Sønderjyske søndag 21. juli.

Vi forventer at åbne billetsalget til Sønderjyske-kampen onsdag 26. juni.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen