25. juni 2024

Bøndergaard og Fuglsang udlejes til Fredericia

Asbjørn Bøndergaard og Oscar Fuglsang skal den kommende sæson jagte spilletid i 1. divisionsklubben FC Fredericia.

Asbjørn Bøndergaard og Oscar Fuglsang skal i den kommende sæson på græs i FC Fredericia, hvor de unge SIF’ere skal jagte spilletid i 1. division.

Begge spillere er lejet ud for sæsonen.

– Vi har stor tro på, at Asbjørn nok skal få sit endelige gennembrud og lave masser af mål her i SIF, men det rigtige skridt for hans udvikling i den kommende sæson vil være at få en masse spilletid og erfaring i FC Fredericia og forhåbentlig bevise sig som en målscorer på højt niveau i 1. division, så han kan komme tilbage til SIF stærkere end nogensinde, sig sportschef Jesper Stüker og fortsætter.

– Oscar har været meget uheldig med et langt skadesforløb, som han nu har lagt bag sig. I mellemtiden har situationen udviklet sig således, at der med de spillere, vi har i truppen, er lang vej til spilletid for Oscar hos os på hans favoritposition, og derfor ser vi det som en rigtig god løsning, at han forhåbentlig kan kickstarte sin karriere igen i FC Fredericia, hvor han vil være frem til kontraktudløb næste sommer, siger Jesper Stüker.

20-årige Asbjørn Bøndergaard har banket mål ind for SIF’s u-hold, siden angriberen kom til Søhøjlandet fra Ringkøbing IF, mens det foreløbigt er det blevet til spilletid i syv førsteholdskampe for SIF.

Oscar Fuglsang kom til SIF som U17-spiller fra AGF og har siden optrådt på både klubbens U17- og U19-hold i de landsdækkende ligaer. Det er blevet til tre førsteholdskampe for den 22-årige back.

SIF ønsker begge spillere et godt ophold i FC Fredericia, der i forvejen har Anders Dahl i truppen på en lejeaftale.

Oscar Fuglsang
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen