15. juli 2019

Vallys sikrede 1-1 i test mod Skive

Mandagens testkamp mod Skive på JYSK park, hvor SIF stillede med reserverne, sluttede 1-1. SIF’s nye mand, Nicolai Vallys, stod for udligningen 10 minutter før tid.

Et mål 10 minutter før tid af SIF’s nye midtbane-kant, Nicolai Vallys, sikrede 1-1 i mandagens træningskamp mod Skive IK fra den næstbedste række. Han sendte et fladt skud mod mål efter godt opspil i SIF’s venstre side, og dermed afværgede han et truende nederlag i en kamp, hvor gæsterne fra Skive havde de fleste af de relativt få chancer, kampen bød på. I afslutningen var SIF dog farligst og kunne med lidt held have taget sejren.

SIF stillede med de spillere, der ikke var med fra start i Brøndby søndag. Det vil sige de spillere, der ikke havde været i kamp samt indskifterne Nicolai Vallys, Filip Lesniak og Andreas Heimer. Ud over det var der hentet fire U19-spillere ind til kampen.

Skive IK stillede med flere velkendte navne med fortid i SIF. På træner-bænken optrådte både Thomas Røll – 192 kampe for SIF omkring årtusindskiftet – og Martin Thomsen, der var SIF’er for nogle sæsoner siden, mens man på banen så Mikkel Vendelbo, der er skiftet til skibonitterne efter fire sæsoner i SIF, samt Emil Søgaard og Thomas Santos, der begge har rødder i Silkeborg og SIF’s talentudviklings-system.

Skive fortjent i front
Skive var bedst i 1. halvleg og kom fortjent foran i det 37. minut, da Sebastian Denius gik solo op igennem SIF’s centrale akse og henholdsvis driblede og tacklede sig igennem til skud. Fri på Magnus Dalsgård i SIF-målet kunne han score med et hårdt skud højt i målet. SIF var sjældent farlige foran Skive-målet – halvlegens største SIF-chance tilfaldt Oliver Haurits, der efter et godt indlæg fra højre-backen Rasmus Carstensen vippede bolden over mål.

Samme Oliver Haurits var tæt på 1-1 kort før pausen, da han gik efter en fejlaflevering fra Mikkel Vendelbo. Skive-keeper Marcus Bobjerg fik dog tacklet faren væk.

Udskiftninger og udligning
2. halvleg blev ud over otte Skive-udskiftninger og tre fra SIF’s side præget af få chancer. Sebastian Buch fra Skive ramte SIF-stolpen og Joachim Grosen headede på overkanten af overliggeren efter hjørnespark til SIF som de største chancer inden Nicolai Vallys med sit flade skud i det 81. minut sørgede for 1-1.

SIF-truppen kan nu se frem til en god træningsuge op til søndagens hjemmekamp mod AC Horsens. Det er sæsonpremiere på JYSK park, og du kan købe billet til kampen her.